Emmanouela Atelier| Μοναδικές δημιουργίες για την γυναίκα και τον άνδρα

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Εμμανουέλα ξέρει πώς να κάνει την γυναίκα και τον άνδρα να ξεχωρίζουν μέσα από μοναδικές δημιουργίες. 

Για κάθε στιγμή και περίσταση της ζωής σου μπορείς να εμπιστευτείς το Emmanouela Atelier . Κομμάτια ραμμένα πάνω σου, αποκλειστικά για σένα, από τα καλύτερα υφάσματα σε υπέροχα σχέδια  με τέλεια εφαρμογή στην σιλουέτα σου. Κομμάτια μοντέρνα και κλασσικά, σύμφωνα με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα πάνω σου. Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Θες να ξεχωρίζεις την ημέρα του γάμου σου; Αέρινα νυφικά, αλλά και κομψά κοστούμια για τον γαμπρό. Θες να εντυπωσιάσεις σε κάποια επίσημη περίσταση; Η Εμμανουέλα έχει την λύση. Θες να είσαι ξεχωριστός ή ξεχωριστή στην καθημερινότητα σου με κομμάτια που δεν θα τα έχει κανείς άλλος; Emmanouela Atelier στην Καλαμάτα.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.  Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Διεύθυνση : Παναγιώτη Καίσαρη και Αριστοδήμου

Βρείτε το Εμμανουέλα Ατελιέ και στο Facebook  και instagram

Στον μεγάλο ταξιδιωτικό διαγωνισμό που διοργανώνει ο Έμφασις 91.8 fm , ο Life fm 88 και το Entermessinia το  Emmanouela Atelier  προσφέρει ένα υπέροχο και κομψό Φόρεμα για την τυχερή.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.\

 

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ