Emmanouela Atelier fashion show| Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 20.30 στο κτήμα Λυγερή

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Εμμανουέλα μας προσκαλεί την Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο κτήμα Λυγερή, στο μεγάλο fashion show της, όπου θα παρουσιάσει όλες της τις δημιουργίες. Ρούχα casual , αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις, ρούχα μοντέρνα , από τα καλύτερα υλικά, στα καλύτερα σχέδια και χρώματα, ρούχα για τον άντρα και την γυναίκα, ώστε όλες οι εμφανίσεις σας να είναι μοναδικές.

Υπέροχα νυφικά και γαμπριάτικα κουστούμια, που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

 

Για κάθε στιγμή και περίσταση της ζωής σου μπορείς να εμπιστευτείς το Emmanouela Atelier . Κομμάτια ραμμένα πάνω σου, αποκλειστικά για σένα, από τα καλύτερα υφάσματα σε υπέροχα σχέδια  με τέλεια εφαρμογή στην σιλουέτα σου. Κομμάτια μοντέρνα και κλασσικά, σύμφωνα με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα πάνω σου.

Θες να ξεχωρίζεις την ημέρα του γάμου σου; Αέρινα νυφικά, αλλά και κομψά κοστούμια για τον γαμπρό. Θες να εντυπωσιάσεις σε κάποια επίσημη περίσταση; Η Εμμανουέλα έχει την λύση. Θες να είσαι ξεχωριστός ή ξεχωριστή στην καθημερινότητα σου με κομμάτια που δεν θα τα έχει κανείς άλλος; Emmanouela Atelier στην Καλαμάτα.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Διεύθυνση : Παναγιώτη Καίσαρη και Αριστοδήμου

Βρείτε το Εμμανουέλα Ατελιέ και στο Facebook  και instagram

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

Την Δευτέρα λοιπόν 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 η σχεδιάστρια Εμμανουέλα και το  Emmanouela Atelier  σας περιμένουν στο κτήμα Λυγερή σε ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας. 

Φωτογραφία του χρήστη Emmanouela Atelier.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ