COSMOS Kalamatas! Η μόνη επιλογή στην αθλητική ένδυση και υπόδηση

Με ένα δυναμικό στίγμα και παρουσία χρόνων στην αγορά της Καλαμάτας ,  τα  καταστήματα  COSMOS  τολμούν  και προσφέρουν  όλα τα κορυφαία επώνυμα αθλητικά Brands σε  χώρους υψηλής αισθητικής και άρτιας εξυπηρέτησης.

Ψάχνεις όλες τις κορυφαίες μάρκες στην αθλητική ένδυση και υπόδηση; Τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας είναι μονόδρομος.   Under Armour, The North Face, Emerson, Nike, Adidas, Reebok, Salomon, Asics, Converse, BodyΤalk, BodyAction και πολλά άλλα κορυφαία brands  σε περιμένουν να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει,  για να σου προσφέρουν τον αθλητικό εξοπλισμό που θα σου δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση.
Φωτογραφία του χρήστη COSMOS.Σε πλήρη ευθυγράμμιση με όλες τις νέες τεχνολογίες  σε παπούτσι, ρούχο και αξεσουάρ και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό τους , τα καταστήματα  COSMOS προσφέρουν  την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης, κερδίζοντας σε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

H οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας διαθέτει 3 καταστήματα.

Αριστομένους 39 – Καλαμάτα

Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα

Νέα Είσοδος/OUTLET– Καλαμάτα (το μοναδικό outlet στην περιοχή)

Επίσης τα καταστήματα COSMOS πρωτοπορώντας πάντα οργανώνουν κατά καιρούς πολλά και ενδιαφέροντα events και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προβολή της πόλης.

Στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνουν ο Έμφασις 91.8 fm , o Life fm 88 και το Entermessinia , τα  καταστήματα COSMOS Καλαμάτας προσφέρουν στο τυχερό ζευγάρι σετ αθλητικά  (επώνυμα) ενδύματα και υποδήματα (γυναικεία και αντρικά).

Βρείτε τα καταστήματα Cosmos και στο facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ