Απολαύστε τον ήλιο και την θάλασσα με… Caldera

Με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά μαγιό τα τελευταία 30 χρόνια η Caldera δημιουργεί και φέτος μια πλούσια συλλογή εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε προσιτές τιμές συνδυάζοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες με την άψογη ραφή.

Η Caldera εξειδικεύεται στην κατασκευή μαγιό και προωθεί τα προϊόντα της στην ελληνική
αγορά τα τελευταία 30 χρόνια. Τα μαγιό παράγονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της Caldera κατά τους χειμερινούς μήνες και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει μια σειρά από στάδια. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκους οίκους, η Caldera επιλέγει πάντα μοντέρνες και ποιοτικές πρώτες ύλες για την κατασκευή των προϊόντων της.

Κατάστημα Καλαμάτας : Η εταιρία επιδιώκοντας άμεση επαφή με τους πελάτες της, επιλέγει την προώθηση των προϊόντων της μέσα από ένα συνεχώς εξελισσόμενο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων με την επωνυμία Caldera ουτώς ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά μαγιό σε προσιτές τιμές. Στην αλυσίδα λοιπόν των καταστημάτων Caldera προστέθηκε και το κατάστημα Καλαμάτας , Αριστομένους 83 , όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προιόντα της εταιρείας σε έναν ωραίο και μοντέρνο χώρο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210-26700

Στον μεγάλο ταξιδιωτικό διαγωνισμό που διοργανώνει ο Έμφασις 91.8 fm , ο Life fm 88 και το Entermessinia , το κατάστημα CALDERA χαρίζει:

ένα ανδρικό και ένα γυναικείο μαγιό   

ένα παρεό 

δύο πετσέτες θαλάσσης , μια ανδρική και μια γυναικεία 

ένα σετ εσώρουχα 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ