3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας | Στο stage του Enter Media Group η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η 3η Γαλάζια Νύχτα και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Παραλία της πόλης, όπου πλήθος κόσμου κατέβηκε για να διασκεδάσει, να απολαύσει το βραδινό του μπάνιο και τα events που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος, σχολές χορού της πόλης, τοπικές επιχειρήσεις και τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

To Enter Μedia Group αποτελούμενο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  Έμφασις 91.8 fmLife fm 88, το site Entermessinia.gr και το διαδικτυακό κανάλι Entermessinia TV   βρισκόταν στο 2ο σημείο, έναντι του Ιερού ναού Ανάστασης, όπου από το μεσημέρι η σκηνή ήταν έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Η εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το Enter Media Group ήταν μια εκδήλωση που είχε τα πάντα.

-Live μουσική στην έναρξη και λήξη από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας

-dj set,

-κληρώσεις με πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της πόλης συνολικής αξίας 500 ευρώ,

-πολλές εκπλήξεις και happenings, 

-όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς επί σκηνής και

-Μια λαμπερή συναυλία αποκλειστικά για όλους εσάς του αγαπημένου συγκροτήματος  “The PLAYERS” και του ταλαντούχου τραγουδιστή  ΑΡΙ  ΠΕΤΡΑΚΗ.  

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από το Μουσικό Σχολείο Μαρία Κάλλας. Οι ταλαντούχοι μαθητές του με την εποπτεία του καθηγητή τους κυρίου Αλέξανδρου Φουκαρά είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια , που κάλυπταν μεγάλη γκάμα ξεκινώντας από ροκ και έντεχνο και καταλήγοντας σε αγαπημένα λαϊκά ακούσματα. Τόσο οι μουσικοί , όσο και οι φωνές του Μουσικού Σχολείου εντυπωσίασαν τον κόσμο, που από νωρίς είχε μαζευτεί στο 2ο σημείο και είχε γεμίσει την παραλία και τον δρόμο μπροστά από την Ανάσταση αποσπώντας ένα θερμό χειροκρότημα, ενώ όλοι σχεδόν, μικροί και μεγάλοι τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί με τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής μαθητές : Δημήτρης Κακούρος , Νικόλαος Πολυχρονόπουλος, Κωνσταντίνος Μουλάς, Αφροδίτη Καράμπελα, Ελένη Κατσούλη, Κωνσταντίνα Κιούλου, Ευτυχία Μητσέα, Παναγιώτης Καλογιάννης, Γιάννης Βλαχοδημητρόπουλος, Μάριος Λαλέας, Γιάννης Πετρόπουλος, Αργύρης Καραγγελής, Ελένη Πανταζή.    

Η διασκέδαση όμως χτύπησε πραγματικά κόκκινο , όταν στην σκηνή του Enter Media Group ανέβηκαν ο ΑΡΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ και οι THE PLAYERS. Tόσο ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, όσο και το αγαπημένο και δημοφιλές boyband έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ξεσηκώνοντας τον κόσμο που όσο περνούσε η ώρα πλήθαινε.

Ακόμα και από άλλες πόλεις είχαν έρθει νεαρές θαυμάστριες για να τους απολαύσουν και εκείνοι τους αντάμειψαν με την καλύτερη τους διάθεση. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν τόσο δικά τους κομμάτια όσο και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, ενώ έδειξαν και οι ίδιοι τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου , κάτι που τόνισαν και στις δηλώσεις τους μετά. Επίσης μετά το τέλος  της συναυλίας τους έμειναν στον χώρο για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο που περίμενε.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι μαζί ,καλλιτέχνες , ραδιοφωνικοί παραγωγοί και στελέχη των σταθμών του Enter Media Group  δείπνησαν στο κατάστημα DA LUZ που ήταν και ένας από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Καθ ‘ όλη την διάρκεια της βραδιάς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91.8 fm  και του Life fm 88 βρίσκονταν συνεχώς στην σκηνή ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εκδηλώσεις, ενώ υπήρχε ταυτόχρονη live μετάδοση και από τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

 

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Φωτογραφία του χρήστη Astri Mavrea.

Γνωστές επιχειρήσεις της πόλης διέθεταν στον κόσμο κεράσματα , ενώ όσοι βρίσκονταν στο 2ο σημείο είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κληρώσεις με πλούσια δώρα αξίας 500 ευρώ από καταστήματα της πόλης. Επίσης τα φαναράκια  που διέθεσε το Big Bang Events έδωσαν μια πολύ όμορφη νότα στην βραδιά και φώτισαν τον καλαματιανό ουρανό.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις που στήριξαν την εκδήλωση του Enter Media Group  ήταν οι ακόλουθες :

Καταστήματα Cosmos Kalamatas 

COMMODO

Ποτοποιία Κωστέας

Κατάστημα Εσωρούχων “Λούση” 

Μιkel Καλαμάτας 

ΙΕΚ Άλφα Plus 

Νερά “Ανδανία”

Ξενοδοχείο Haikos

Da Luz 

– Aegean Oil – Athanasiou Group

Zαχαροπλαστείο “Απόλαυση”

Del Mar

Ήταν σίγουρα μια άκρως επιτυχημένη βραδιά και το μόνο σίγουρο είναι οτι το Enter Media Group κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει και ήρθε για άλλη μια φορά πρώτο στην προτίμηση του κόσμου που γέμισε το σημείο του και αγκάλιασε την εκδήλωση.

Ραντεβού πλέον στην 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας του χρόνου

 

Βίντεο :

3η γαλάζια νύχτα. 2ο σημείο απέναντι από την ΑνάστασηAris Petrakis – Άρις Πετράκης live στο stage μας.

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Freitag, 22. Juni 2018

Οι ξεσηκωτικοι THE PLAYERS Live στο stage των μέσων μας 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας. 2ο σημείο απέναντι από την Ανάσταση

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Freitag, 22. Juni 2018