2ος Αγώνας 5000 μέτρων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Η 26η Ιουνίου έχει καθοριστεί Διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για τον λόγο αυτό λοιπόν ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και του Δήμου Καλαμάτας συμμετέχει στον εορτασμό και διοργανώνει αγώνα δρόμου και περπατήματος στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

-Ηλεκτρονικά στην εξής διεύθυνση http://www.sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/dilosi-symmetoxis-p (μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 22/6).

– Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 19:00).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα τρία ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας.

ΕΠΑΘΛΑ

Και όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν θα υπάρξουν έπαθλα. Ειδικότερα οι τρείς πρώτοι θα πάρουν από ένα κύπελλο (κατηγορίες ανδρών γυναικών), ενώ αναμνηστικό μετάλλιο θα δοθεί σε όσους  τερματίσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η διαδρομή του αγώνα είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλατεία 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασιλέως Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλατεία 23ης Μαρτίου.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι διοργανωτές του αγώνα δηλώνουν καθαρά τα ακόλουθα:

-δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

-Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

-Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους.

-Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους.

-Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Παράκληση της διοργάνωσης, να προτιμηθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

Κυριακή 24 Ιουνίου στις 19.30 όλοι τρέχουμε εναντίον των Ναρκωτικών.  

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα