Στο δρόμο τετραμελής οικογένεια με μικρά παιδιά στην Καλαμάτα που κάηκε το σπίτι της ολοσχερώς!

fwtia-1
ΚΑΜΜΕΝΑ ερείπια, στάχτες και μυρωδιά από τα αποκαΐδια, κυριαρχεί στο σημείο, που βρισκόταν το προκάτ σπίτι που είχε νοικιάσει και ζούσε ένα ανδρόγυνο στην Καλαμάτα, μεγαλώνοντας τα δύο του παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και 18 μηνών.

Το προκάτ, βαρέως τύπου, στην οδό Μίχαλου 14, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, πίσω από το φούρνο Φραγγέα, τυλίχθηκε στις φλόγες το πρωί, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης, να ενημερώνεται στις 9:30, σπεύδοντας στο σημείο με 5 οχήματα και 12 πυροσβέστες. Δυστυχώς, η πυρκαγιά είχε επεκταθεί, αν και οι άνδρες της Πυροσβεστικής, έδωσαν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες και το χρόνο, τόσο για τον περιορισμό της, όσο και για να μην κινδυνεύσει το τριώροφο οίκημα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

fwtia-spiti-q

Η οικογένεια του Ηλία Γεωργιόπουλου, ευτυχώς έλλειπε από το σπίτι κι έτσι δεν κινδύνευσε κανείς, όμως έχασαν τα δύο κατοικίδιά τους, μια γάτα κι έναν μικρός σκύλο και φυσικά όλα τα υπάρχοντά τους! Οικιακές συσκευές, σκεύη, χρηστικά αντικείμενα, έπιπλα και φυσικά ρούχα και παπούτσια, κάηκαν ολοσχερώς, με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ειδικά όσον αφορά στα παιδιά της!
Η σύζυγος, αφού συνήλθε από το αρχικό –απόλυτα… δικαιολογημένο- σοκ και επέστρεψε στο σημείο, από το Νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς λύγισε στο… θέαμα, εργάζεται στο περίπτερο της Όθωνος στην παλιά αγορά και παρακαλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν, να καλέσουν στο τηλέφωνο 272130638.
Άλλωστε, για τα δύο τους παιδιά, όπως και για τους ίδιους, δεν έχουν τίποτε πια! Δεν έχουν που να μείνουν, τι να φορέσουν, τίποτε, εκτός από τον φόβο της επόμενης ημέρας που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη! Για τα αίτια της φωτιάς, προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

fwtia-spiti-2

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ