Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή πήραν προκειμένου να απολογηθούν τα δυο αδέρφια από τα Σφακιά για την υπόθεση της δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη. 

Στα δυο αδέρφια από το Ασκύφου ασκήθηκε ποινική δίωξη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σοκάρουν τα στοιχεία της δικογραφίας για τις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε ο ηλικιωμένος και κυρίως για την εξαφάνιση του πτώματος…

Τα δυο αδέρφια πάντως αρνούνται κάθε εμπλοκή. Αστυνομικές πηγές ότι είχαν εξ αρχής υποψίες σε βάρος των δύο αδερφών λόγω των διαφορών με το θύμα αλλά περίμεναν κάποια στοιχεία. Αυτό που λένε είναι ότι έχει βρεθεί DNA των δυο στον χώρο της επιχείρησης του θύματος ενώ οι δύο ύποπτοι τέθηκαν και υπό τηλεφωνική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εμπλοκή των δυο αδερφών στην υπόθεση έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς επρόκειτο για άτομα χαμηλών τόνων που δεν είχαν δώσει δικαιώματα.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές με τον 70χρονο άνδρα.

 

cretalive

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ