Υπήρξε ένας από τους πιο αμφιλεγόμενος παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά στη συμπεριφορά του μέσα σε αυτό αλλά και έναν από τους πιο ωραίους άντρες μέσα στο παιχνίδι. Ο Θοδωρή Θεοδωρόπουλος, φαίνεται πως θα συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο αλλά και την Acun Media αφού έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον του Survivor.

Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα στο Γιάννη Πουλόπουλο και στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ για την εμπειρία του στο παιχνίδι, όλα όσα τον ενόχλησαν αλλά και για το λόγο που σκέφτεται να μπει στις δικαστικές αίθουσες.

Τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι; «Τώρα πια που το βλέπω από απόσταση, περισσότερο από την πείνα αυτό που με δυσκόλεψε ήταν η συμβίωση με δώδεκα άγνωστους ανθρώπους. Διότι την πείνα τη συνηθίζεις. Αυτό που δεν μπορείς να συνηθίσεις είναι τους ανθρώπους που αλλάζουν. Εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα να είμαι άλλος στην αρχή και άλλος στην πορεία ή να ακολουθήσω κάποια συγκεκριμένη στρατηγική για να πετύχω τον σκοπό μου».

Για την απόφαση του να κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ απαντά: «Ναι, σκέφτομαι να κινηθώ εναντίον του ΣΚΑΪ. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση και εξετάζει το ενδεχόμενο να μην έχω τύχει της ιατρικής περίθαλψης που θα έπρεπε όταν τραυματίστηκα. Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της εικόνας που προανέφερες, όταν βγήκα από το παιχνίδι διαπίστωσα ότι έπαιξε στα επίσημα social media του παιχνιδιού ένα βίντεο με μυστήρια μουσική, που δημιουργούσε την εντύπωση ότι κλέβω καρύδες, κάτι που θα ήταν πολύ χαζό να κάνει κάποιος, γιατί στο συγκεκριμένο μέρος που βρισκόμασταν οι καρύδες έπεφταν στο κεφάλι σου. Και αν άνοιγε το πλάνο, θα έβλεπε κανείς ότι το ίδιο ακριβώς έκανε δίπλα μου και ο Αγόρου, αλλά αυτό δεν το έδειξε ποτέ η κάμερα».

Ακόμη, ποια σχόλια τον σόκαραν όταν επέστρεψε στην Ελλάδα; «Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άτομα που μου έγραφαν «ψόφα». Ομολογώ ότι αυτό με σόκαρε, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να υπήρχε έστω μια μικρή μερίδα κόσμου που είχε αυτά τα αισθήματα για μένα», απαντά ο πρώην παίκτης του Survivor 2018.