Σημαντική εκδήλωση στο Επιμελητήριο για την επιχειρηματικότητα με… άρωμα Αμερικής!

ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ στην Καλαμάτα, θα είναι αύριο, όλα τα επιχειρηματικά βλέμματα καθώς διοργανώνεται μια τεράστια εκδήλωση, με κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου χάρτη.

Στην εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα που διοργανώνει το Επιμελητήριο στην αίθουσα συνεδριάσεών του, σημαντική είναι η προσφορά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», του Mataroa και φυσικά, της Πρεσβείας των ΗΠΑ και θα μιλήσει ο Δρ. Kurt F. Heiar, λέκτορας του John Pappajohn Entrepreneurial Center στο Πανεπιστήμιο της Iowa, της Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο, με όχημα την πολύτιμη εμπειρία του, ο Kurt F. Heiar ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις των ΗΠΑ, θα παρουσιάσει τα βήματα για τη μετεξέλιξη μιας ιδέας σε βιώσιμη και επιτυχημένη επιχείρηση, τις πραγματικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ένας νέος επιχειρηματίας, τους «τύπους» και τις επιδιώξεις των επενδυτών, και τη σημασία της καινοτομίας ως στοιχείο της επιχειρηματικής στρατηγικής. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση το κ. Heiar για τις προκλήσεις και τις προοπτικές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, ενώ θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, η συνιδρύτρια της Lia cultivators Χριστίνα Στριμπάκου, ο Σπύρος Μαμμωνάς και η Έλενα Στεφανούρη, από τη γνωστή Ποτοποιία και ο Χρήστος Παπαδημητρίου, CEO, Παπαδηµητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο τηλέφωνο 27210 62212.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ