Σέρρες: Εδώ βρέθηκε θαμμένος ο Βασίλης Μελενικλής. Τι είπαν τα δύο αδέρφια

Στην αυλή ενός σπιτιού στις Σέρρες, εντοπίστηκε η σορός του 37χρονου, Βασίλη Μελενικλή, από την Προσότσανη Δράμας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Στο σπίτι έμεναν δύο αδέρφια και η μητέρα τους και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δύο, ομολόγησε ότι έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε πάνω στη χρήση. Τότε, όπως συνέχισε, τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Επί δύο μήνες τον αναζητούσε η οικογένειά του και η Αστυνομία. Ο 37χρονος ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα. Εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη, έχοντας μαζί του 2.000 ευρώ, που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μίας προγραμματισμένης επέμβασης.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή του σπιτιού!

Η εκταφή του άτυχου Βασίλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ενώ τα δυο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους η οποία τους συντηρούσε οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Δράμας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ