Πανελλαδικές 2018: Τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο. Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί

Με το Ελεύθερο Σχέδιο συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Αύριο, οι υποψήφιοι θα εξετασθούν στο Γραμμικό Σχέδιο, ενώ την Τετάρτη στα Γαλλικά. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα ολοκληρώνονται το Σάββατο.

 

Υποβάλλουν ήδη Μηχανογραφικά 

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για τις φετινές εξετάσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Δείτε τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο εδώ.

Δείτε τις οδηγίες σύνθεσης εδώ.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για τις Πανελλήνιες 2018 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερομηνιών Πέμπτη 28 Ιουνίου και Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018. Να αναφερθεί πως πέρσι τα αποτελέσματα-βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν στις 30 Ιουνίου.

 

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ