Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και  τους υπάρχοντες παρουσιαστές. Ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν;

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πρόσωπα, τα οποία έχουν ακουστεί πως αποχωρεί από το Epsilon. Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την παρουσιάστρια και τοποθετήθηκε σχετικά με όσα έχουν ακουστεί.

«Έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι, συνεχίζω να κάνω και θα κάνω και κάποιες ακόμα συζητήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό. Υπάρχει, νομίζω, μια αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη. Η Άλκηστις και ο Τζώνη Καλημέρης είναι δύο άνθρωποι που τους αγαπώ πολύ.

Δεν είναι ψέμα ότι μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια, όμως πάντα δίνω προτεραιότητα στον σταθμό τον οποίο βρίσκομαι και εργάζομαι. Μετά ζυγίζω όλες τις παραμέτρους και προσπαθώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να αποφασίσω. Δεν είχα ποτέ μάνατζερ και ποτέ δεν άκουγα τις απόψεις τρίτων, μόνη μου τα ζυγίζω, μόνη μου τα αποφασίζω. Υπήρξαν φορές που έβαλα το οικονομικό πάνω από το εργασιακό περιβάλλον και τις ανθρώπινες σχέσεις, το μετάνιωσα.

Είμαι κορίτσι του Σαββατοκύριακου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απέκλεια κάτι άλλο που θα ήταν δελεαστικό. Το βραδινό show είναι πιο κοντά σε μένα, το καθημερινό πρωινό δύσκολο.».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.