Από τη Γωγώ Τσίντζα,

Τη Μαρία Μπακοδήμου φέτος είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς έχει αναλάβει τη παρουσίαση του πολύ επιτυχημένου project «Power of Love». Πολλοί ήταν εκείνοι που έκριναν αυστηρά όχι μόνο το παιχνίδι αλλά και την ίδια για την επιλογή της να το παρουσιάσει. Η παρουσιάστρια σε κάθε περίπτωση υπερασπίστηκε την επιλογή της και δεν έδειξε να πτοείται από τα κακόβουλα σχόλια.

«Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει για fake. Έχω δει ζευγάρια που υπερβάλλουν στις εκδηλώσεις τους, κάτι που στη ζωή τους μπορεί να μην το έκαναν. Αλλά είναι κακό να αμφισβητώ τις σχέσεις τους, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή του», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town.

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε όλα εκείνα που έγιναν στο παιχνίδι και οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ. «Δεν έχετε δεί κάποιους καβγάδες. Εάν έβγαιναν προς τα έξω θα δημιουργούσε και στη σχέση των παιδιών μια ανισορροπία. Όχι, βέβαια, τίποτα το σπουδαίο», πρόσθεσε.

Η Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε επίσης ότι googlarε να δει τι λένε για εκείνη όταν ξεκίνησε το Power of Love. «Googlarα να δω τι λένε για μένα αλλά  δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε πραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;». Τέλος, η απάντηση στην ερώτηση «γιατί Μαρία έκανες το Power of Love» είναι «γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά», κατέληξε.