Θεσσαλονίκη: Η αγαπημένη του τον απατούσε και πήγε να την σκοτώσει

Χαμός έγινε στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του αρρωστημένου πάθους ενός 51χρονου για μια εντυπωσιακή 43χρονη.

Ο άνδρας τοποθέτησε συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της καλής του προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Ωστόσο βρέθηκε μπροστά σε μία αποκάλυψη αφού η αγαπημένη του τον απατούσε. Τότε ο 51χρονος αποφάσισε να πυροβολήσει και τους δύο!

Ο 51χρονος ήταν ερωτευμένος με την εντυπωσιακή Ρουμάνα η οποία δεν ενέδιδε στις πέσεις του για να συνάψουν σχέση. Η γυναίκα διατηρούσε δεσμό με έναν νεότερο άνδρα και ο 51χρονος έφθασε στο σημείο να τοποθετήσει το GPS για να την παρακολουθεί.

Σύμφωνα με την Espresso, η παρακολούθηση πήρε απρόβλεπτη τροπή τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν λίγο έλειψε να προκαλέσει ο 51χρονος διπλό φονικό! Ακολουθώντας το σήμα που εξέπεμπε η συσκευή, ο 51χρονος εντόπισε στη Σταυρούπολη το όχημα της 43χρονης, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος εραστής της, και το προσέγγισε με το αυτοκίνητό του. Όσα ακολούθησαν μοιάζουν να είναι σκηνές από ταινία, καθώς ο τυφλωμένος από τη ζήλια ερωτευμένος άνδρας έβγαλε ένα περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους εν κινήσει! Σύμφωνα με την Αστυνομία, ευτυχώς οι σφαίρες του δεν βρήκαν τον στόχο τους, όμως η 43χρονη τραυματίστηκε από τα θραύσματα των πλαϊνών τζαμιών του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο δράστης πάτησε γκάζι, εξαφανίστηκε και, αφού έκρυψε το αυτοκίνητό του σε μια περιοχή της Πέλλας, κατέφυγε σε έναν 64χρονο φίλο του ο οποίος τον φυγάδευσε στην Πιερία, όπου του βρήκε ένα σπίτι για να κρυφτεί. Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ