ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ανεβάσεις ταχύτητες προκειμένου να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες σου και να απαλλαγείς από αυτές! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες  της Παρθένου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας καθώς τα μηνύματα που περνάς στους γύρω σου θα είναι διπλά. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος/η με κάθε τι που θέλεις και άφησε τα «ναι μεν, αλλά» για να μην  επικρατήσει σύγχυση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει  στο Ζυγό και είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τις δουλειές και να ασχοληθείς να τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρωί θα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να του/ης αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σου εξάψει το ενδιαφέρον για να την παρατηρήσεις καλύτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εξακολουθείς να ανήκεις στους τυχερούς των τελευταίων ημερών καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σου δίνει αφορμές για να περάσεις καλά και ένα καλομάθεις τον εαυτό σου! Βέβαια υπάρχει και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου ακόμα και με εσένα τον ίδιο.  Προσπάθησε αυτά που θα πεις και αυτά που θα δείξεις να έρχονται σε αρμονία με αυτά που σκέφτεσαι διαφορετικά δεν θα αργήσουν να φανούν οι κυκλοθυμικές σου τάσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να συνεννοηθείς με τον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου μήπως και εσύ έχεις ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό, καθώς υπάρχει κίνδυνο να αυτοαναιρείσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις από τα αισθηματικά σου ζητήματα μιας και η ήμερα δεν θα είναι βοηθητική προς αυτά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο καθώς είναι αρκετά και χρειάζονται διευθέτηση και για να μπορέσεις να το κάνεις χρειάζεται και καθαρό μυαλό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει το σκοπό σου. Είναι πιθανό να έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και ενδεχομένως να παρερμηνεύσεις και τις προθέσεις των δικών σου ανθρώπων. Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη θα κάνει το πέρασμά της στο Ζυγό θα  βρεις τρόπο να κλείσεις το «διακόπτη» και να ασχοληθείς μόνο με πράγματα και δραστηριότητες που μπορούν να σου προσφέρουν χαρά!

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας μιας και τότε θα είναι πιο εύκολη η συνεννόηση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τη διάθεση που σου έχουν προκαλέσει οι άλλοι να επηρεάσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σου για συζητήσεις και βόλτες στα μαγαζιά με συγγενείς , φίλους και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε γεμίζει με όρεξη για δημόσιες σχέσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς δεν θα είναι εύκολο να εξηγήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου. Από το μεσημέρι και έπειτα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου μιας και η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, όμως και εκεί χρειάζεται καλή διάθεση καθώς είναι το σημαντικότερο για να μπορέσεις να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί.

Σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια καθώς δεν θα είναι εύκολο να συντονίσεις αυτά που σκέφτεσαι με αυτά που δείχνεις με αποτέλεσμα οι κινήσεις σου να μπερδέψουν τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τα θέλω σου.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα  από το πρωί θα σκέφτεσαι μια ιδέα που εάν εκμεταλλευτείς θα σου αποφέρει κέρδος και η Σελήνη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να τη δεις με ιδιαίτερο ζήλο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους  μπορεί να σου προκαλέσει εμπόδια καθώς δεν θα είναι εύκολο να  περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις. Το μεσημέρι η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται πιο χαλαρή καθώς η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα  σε βοηθήσουν να συζητήσεις κάθε σκέψη σου προκειμένου να τη δεις με μία πιο αντικειμενική ματιά.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σου λόγω ενός οικονομικού ζητήματος όμως σκέψου μήπως χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο σου ώστε να γίνει πιο κατανοητό αυτό που λες. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να νιώσεις πως κάτι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου που δεν σε καλύπτει, όμως μην γίνεις απόλυτος/η καθώς αύριο μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σου είναι πιθανό να μην είναι σταθερή και να μεταλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα εντείνει τη δυσθυμία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις αυτά που έχεις ανάγκη στους δικούς σου ανθρώπους και να τους κάνεις να σε καταλάβουν. Το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο να δείξεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι είναι αυτό που σε πειράζει καθώς θα γίνεις περισσότερο εξωστρεφής. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να πέσεις στην παγίδα και να μην το διαχειριστείς σωστά λόγω εγωιστικής διάθεσης.

Εάν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα με τον/τη σύντροφό σου καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί καθώς ο διάλογος θα σας βοηθήσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που θέλεις να σε προσεγγίσει καθώς είναι η αρχή για να έρθετε κοντά.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι σκέψεις  που κάνεις μπορεί να σε αναστατώσουν καθώς θα έχεις την τάση να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου προκαλεί ανασφάλεια και ένα γενικότερο αίσθημα  άγχους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα βάρους το οποίο θα σε καταβάλει, αλλά μόνο προσωρινά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση και να εστιάσει  στις θετικές σκέψεις αλλά και σε θετικούς ανθρώπους.  Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σήμερα  θα είσαι σκληρός/η με τον εαυτό σου και για αυτό θα είναι εύκολο να γίνεις και σκληρός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μη δημιουργηθεί περίεργο κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, να θυμάσαι πως όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου τόσο πιο ξεκάθαρα θα καταφέρεις  να δείξεις σε αυτόν/ην που θέλεις τις προθέσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η από αγαπημένα σου πρόσωπα και καλούς σου φίλους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει και ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις. Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει την προσοχή σου καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις και αυτές με τη σειρά τους να έχουν αντίκτυπο στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα τους αγαπημένους σου φίλους.  Το μεσημέρι θα περάσει το ζώδιο του Ζυγού και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως εκείνος είναι ο καλύτερος σου φίλος.

Σήμερα θα είναι εύκολο να «χάσεις» την επαφή με τον/τη σύντροφό σου καθώς τα συναισθήματά σου θα είναι αντικρουόμενα και θα μπερδέψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και λεπτό χειρισμό εάν δεν θέλεις να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα εξακολουθήσουν να σε ταλανίζουν καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο δεν σε αφήνει να τις αγνοήσεις ακόμα και αν το θέλεις!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και δεν θα είναι εύκολο να συντονίσεις αυτά που θέλεις να κάνεις με αυτά που πρέπει να κάνεις. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπικός/η γίνεται όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και το υπόλοιπο μισό της ημέρας θα βρεις χρόνο να συναντήσεις και να συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους.

Σήμερα  βρες χρόνο για τον/τη σύντροφό σου καθώς μία βόλτα μαζί του και μαζί με τους αγαπημένους σας φίλους θα  σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δείξεις αυτό που θέλεις να δει ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει χωρίς πολλές υποσχέσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και γεμίζει το μυαλό σου με σκέψεις για αποδράσεις και εξορμήσεις παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους μπορεί να δυσκολέψει λίγο την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα καθώς θα μετατρέψει την ανάγκη σου για εξορμήσεις, σε τάσεις φυγής που θα σου δημιουργήσουν μία γενικότερη δυσθυμία.  Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις  τις τάσεις που θα έχεις να φύγεις μακριά από όλους και από όλα. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε βοηθήσει σε αυτό καθώς θα κάνει την εμφάνισή του και θα σε «αναγκάσει» να ασχοληθείς με αυτό προκειμένου να το διευθετήσεις.

Σήμερα  μπορεί να μην είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχετε διαφορετικά θέλω, αξίζει όμως να το προσπαθήσεις ώστε να μην ανοίξεις ένα νέο μέτωπο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δώσεις λάθος δείγματα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς χρειάζεται να διευθετήσεις  μέσα σου κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες που έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα δυσκολέψει λίγο την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό με αποτέλεσμα να αισθανθείς μετέωρος/η ανάμεσα σε διλήμματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα  φανεί σαν όαση καθώς θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σου. Αν θέλεις να νιώσεις ακόμα καλύτερα βγες έξω, κάνε μία βόλτα και κανόνισε να συναντηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά και να σε καταλάβουν!

Σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην έρθεις σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τη συναισθηματική αναστάτωση η οποία σου έχει προκληθεί από ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε την ευκαιρία σε μία νέα γνωριμία να σε πλησιάσει καθώς θα σου κάνει καλό!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις πως για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στο/η σύντροφο σου είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από  τους Διδύμους θα μεταφέρει την αναστάτωση που νιώθεις μέσα σου και στις σχέσεις σου καθώς θα είναι δύσκολο να μείνουν ανεπηρέαστες.  Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως όσο λιγότερο μιλήσεις σήμερα τόσο μικρότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν. Προσπάθησε να βρεις μία χρυσή τομή και μην ψάχνεις λύσεις στα άκρα καθώς αυτό θα επιδεινώσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να εξακολουθήσει να υπάρχει ένα καλό κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς εσύ ο/η ίδιος/α με κάποιο τρόπο θα σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη δράσεις παρορμητικά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις αυθόρμητες κινήσεις.

Πηγή : e-zwdia.gr