Ημέρα απολογισμού ήταν η σημερινή εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη, όπως φάνηκε από το πέρας της. Η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής, την οποία και άλλαξε –  «Αλλάζω. Αλλάζω σύστημα, πιο κάτω θα είναι η μαγειρική (προς το τέλος της εκπομπής). Αν το νιώσω γερά, θα το αφήσω έτσι για την επόμενη σεζόν… Για μένα η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία… και έτσι θέλω να το βλέπετε και εσείς, αλήθεια σας το λέω», είπε! – ρώτησε τον έναν εκ των δυο chef της εκπομπής, τον Πέτρο Συρίγο, πώς βρέθηκε στην εκπομπή δεδομένου ότι δεν είχε καμία σχέση με το χώρο των media.

«Μου έστειλε μήνυμα μια φίλη μου ότι είχες πει δημόσια πως ψάχνεις μάγειρα. Μου έστειλε το λινκ και μου είπε «Πέτρο εκεί πρέπει να πας εσύ» και έστειλα μήνυμα στο facebook της εκπομπής και ήρθα. Για να μάθει κι ο κόσμος πώς έχω έρθει», είπε ο chef δίνοντας πάτημα στην Ελένη να δώσει ακόμα ένα μήνυμα ζωής στους τηλεθεατές. «Παιδιά στη ζωή πρέπει να παίρνουμε και πρωτοβουλίες πρέπει να κινούμαστε όχι μόνο να λέμε εγώ γιατί», συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια βέβαια έκανε και την ερώτησή της στο τέλος των λεγομένων της. «Του χρόνου τι λες θα σε έχουμε μαζί;», ρώτησε τον Πέτρο Συρίγο με μοναδική απάντηση το «ναι» του Μάκη Πουνέντη ο οποίος φυσικά μιλούσε για τη δική του διάθεση να παραμείνει στην εκπομπή, και έκανε πλάκα.

Λίγο μετά τα γέλια, το καλό φαγητό και το κρασί που άνοιξαν οι συνεργάτες της Ελένης, η παρουσιάστρια ζήτησε να τσουγγρίσουν τα ποτήρια και να κάνει το δικό της απολογισμό. Πώς ήταν η χρονιά 2017-2018 για την Ελένη Μενεγάκη και την… Ελένη;

«Καλό μας καλοκαίρι! Ήταν και θα είναι για ακόμα λίγες ημέρες μια πολύ δημιουργική, απρόβλεπτη αλλά γλυκιά χρονιά. Εγώ την ευχαριστήθηκα με τις όποιες δυσκολίες. Αρκετές, αλλά είμαστε μαθημένοι εμείς. Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια. Καλή παρέα να έχουμε, αυτό έχει σημασία. Στην υγεία μας και καλό μας καλοκαίρι! Τα φιλιά μας σε όλους», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Tip: Μην παίρνετε ποτέ το ποτήρι που είναι προορισμένο για άλλον άνθρωπο παίρνετε την τύχη του.

Δείτε τα αποσπάσματα