Η Αννα, μια όμορφη ξανθιά νεαρή γυναίκα από τη Λιθουανία, κρατάει στα χέρια της ένα μισογεμάτο ποτήρι ακριβής σαμπάνιας και με μια κίνησή της μου ζητάει να την ακολουθήσω. Βρισκόμαστε πάνω σε ένα μικρό «νησί», στο μέσον μιας τεράστιας πισίνας η οποία καλύπτει περισσότερα από 2.000 τ.μ. και χρειάζεται 1.000.000 λίτρα υγρής τιρκουάζ ευτυχίας για να γεμίσει.

Γύρω από την Αννα, ένα τσούρμο εντυπωσιακά κορίτσια με αποκαλυπτικά μαγιό μοιράζουν λάγνα βλέμματα που υπνωτίζουν. Σε κάνουν να αισθάνεσαι όπως ο Οδυσσέας όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τις Σειρήνες και αναγκάστηκε να κλείσει τα αυτιά του για να μην ενδώσει στους πειρασμούς. Η Αννα προχωράει αργά, σχεδόν νωχελικά, ωσότου η φιγούρα της χαθεί από το οπτικό πεδίο, λες και ξαφνικά άνοιξε η γη και την κατάπιε. Εχει μόλις κατέβει την υπόγεια σκάλα που οδηγεί στον βυθό της πισίνας, στη σουίτα με το αναπαυτικό στρώμα, τη λιτή διακόσμηση και το παράθυρο με θέα στα τιρκουάζ νερά και στα καλλίγραμμα κορμιά που κολυμπούν ανυποψίαστα, δίχως να γνωρίζουν ότι κάποιος μπορεί να τα χαζεύει.

Ακολουθώντας τα βήματα της Αννας διαπιστώνεις ότι τα ντεσιμπέλ από τα ηχεία του «SantAnna» σταδιακά μειώνονται. Δύο μέτρα κάτω από το θαλασσινό νερό της πισίνας το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος από το άνοιγμα του φελλού μιας πανάκριβης γαλλικής σαμπάνιας, καθώς πετάγεται με ταχύτητα ενώ ο αφρός της ξεχύνεται στον χώρο. Η αίσθηση ότι είσαι δύο μέτρα κάτω από το νερό ενώ στην επιφάνεια 1.000 και πλέον κορμιά χτυπιούνται ανελέητα στους ρυθμούς της house μουσικής, καθώς εσύ με την παρέα σου απολαμβάνεις ένα μοναδικό σκηνικό που θυμίζει υπόγεια πόλη, είναι εμπειρία μοναδική. «Εδώ μπορείς να ακούσεις τη δική σου μουσική», μου λέει συνωμοτικά ο executive chef και συνιδιοκτήτης του «SantAnna», Χρήστος Αθανασιάδης, που μαζί με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη είναι οι εμπνευστές αυτού του πρωτότυπου concept.

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr