Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Κατερίνα Γερονικολού πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο που ερμήνευσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Οι αντιδράσεις είναι ήδη αρκετές. Από την εκπομπή «Όλα Καλά» ρώτησαν τον αδερφό της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκη Βουγιουκλάκη, για το συγκεκριμένο project. «Μακάρι να πετύχει η παράσταση», είπε, ενώ για την Κατερίνα Γερονικολού είχε σημειώσει: «Δεν την γνωρίζω την κυρία».

Η Σοφία Αλατζά από την εκπομπή του Μακεδονία TV μίλησε με την Κατερίνα Γερονικολού και της ζήτησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση.΄

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με την αποστομωτική της απάντηση.