Τα “Star Ελληνική Ομορφιά” στην Καλαμάτα 1η Ιουλίου!

Ο κύβος ερρίφθη και η Καλαμάτα θα πρωταγωνιστήσει και αυτό το καλοκαίρι φιλοξενώντας έναν ακόμη διαγωνισμό ομορφιάς! Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016, τα “Star Ελληνική Ομορφιά”, η Καλαμάτα επανέρχεται στο προσκήνιο των καλλιστείων και τον προσεχή Ιούλιο η Νότιος Ελλάδα θα… αναστενάζει στο ρυθμό του διαγωνισμού ομορφιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Ο λόγος για τα “Star-Miss-Miss Young Νοτίου Ελλάδος”… Ενός διαγωνισμού, που είναι υπό τη “σκέπη” δύο διοργανωτών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα καλλιστεία στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Των Νίκου Μπάμπαλη και Τάκη Παπαπαναγιώτου. Φέτος, η συμμετοχή στη διοργάνωση του αγαπημένου μας κομμωτή Γιώργου Μπλέκου, δίνει ουσιαστική υπόσταση και στυλ στην ομορφιά των καλλιστείων.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Elite City Resort και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Best TV, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν μία βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά και πολλές εκπλήξεις. Και το τέλος της βραδιάς, στην οποία θα “παρελάσουν” οι πιο ωραίες της Νοτίου Ελλάδος, θα αναδείξει εκείνες που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο Διαγωνισμό Ομορφιάς που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβρη στην Αθήνα. Τα “Πανελλήνια Καλλιστεία”…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : www.starellinikiomorfia.gr

Yποστήριξη : Έμφασις 91,8 – Life fm 88 – Like radio 95,7 – Entermessinia.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ