Τα παιδιά της “ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ” γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου, όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά. Και αυτό γιατί τα παιδάκια του Προνηπίου και Νηπιαγωγείου του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» επισκέφθηκαν την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, για να γιορτάσουν με διάφορες δράσεις την Ημέρα της μητέρας, που είναι την Κυριακή 14 του μηνός. Άλλωστε η μανούλα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του παιδιού αλλά και του ενήλικα.

Τα παιδιά με την επίβλεψη και βοήθεια από τις δασκάλες τους έπαιξαν διάφορα παιχνίδια, τραγούδησαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν μια μεγάλη καρδιά και προσκάλεσαν φίλους του σχολείου και περαστικούς να γράψουν σε μια καρδιά γιατί αγαπούν την μαμά τους. Τα  ίδια είπαν πως αγαπούν τη μαμά τους γιατί τους χάρισε τη ζωή αλλά και γιατί τους μαγειρεύει… Γι’ αυτό θα της χαρίσουν μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά!!!!
 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και εκπαίδευσης «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» για αυτήν την πολύ ωραία και τρυφερή πρωτοβουλία, που αποτελεί μια από τις πολλές ωραίες δράσεις που οργανώνουν κατά καιρούς.

Την εμπειρία τους αυτή τα παιδιά θα μοιραστούν με όλους εμάς την Δευτέρα  14 Μαίου, όταν θα έρθουν στο στούντιο του Έμφασις 91.8 fm και στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη 10-1 το πρωί. 

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia

Φωτογραφικό υλικό

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ