Ψητοπωλείο – Μεζεδοπωλείο “Καλοφαγάς” στην Καλαμάτα… ένα μέρος για τους αυθεντικούς καλοφαγάδες

Αναζητάς το πιο γευστικό χειροποίητο σουβλάκι και γύρο στην πόλη; Τις πιο χορταστικές μερίδες , σαλάτες και πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι και πάντα με τα καλύτερα υλικά; Τότε το Ψητοπωλείο – Μεζεδοπωλείο “Καλοφαγάς” στην Καλαμάτα είναι η επιλογή σου.

Σε έναν ζεστό, μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο στην Γεωργίου Μπουλούκου 5 στην Καλαμάτα, ο Καλοφαγάς είναι εδώ και πολλά χρόνια το σημείο συνάντησης των εραστών της γεύσης.

Φωτογραφία του χρήστη Καλοφαγάς.

Τυλιχτές απολαύσεις, γευστικός γύρος χοιρινό και κοτόπουλο, χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά, ή κοτόπουλου, κεμπάπ και κοτομπέικον, σκέτα , ή τυλιγμένα σε λευκή και μαύρη πίτα ολικής, ποικιλίες κρεατικών ,σκεπαστές πίτες, πίτα κλάμπ, hot dog και burgers, μεγάλες και απολαυστικές μερίδες με ζουμερό γύρο, φιλέτα κοτόπουλο, πανσετάκια, μπιφτέκι, κοντοσούβλι, σνίτσελ, ψαρονέφρι και μπριζόλες, δροσερές σαλάτες και ορεκτικά που ανοίγουν την όρεξη, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα βρείτε στον Καλοφαγά .

Στον Καλοφαγά θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε χύμα κρασί και τσίπουρο, αλλά και μια μεγάλη κάβα από εμφιαλωμένα κρασιά από όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφία του χρήστη Καλοφαγάς.

Καλοφαγάς στην Καλαμάτα…. Ένα μέρος για τους αυθεντικούς καλοφαγάδες.     

 Γεωργίου Μπουλούκου 5 στην Καλαμάτα 

Τηλέφωνο :  2721 027376

Delivery από τις 11:30 το πρωί μέχρι τη 01:30 το βράδυ 

Αναζητήστε τον Καλοφαγά και στο facebook και το Ιnstagram 

Ψητοπωλείο – Μεζεδοπωλείο “Καλοφαγάς” … ότι καλύτερο για την όρεξη σας  

Απολαύστε κάποιες από τις γευστικές και χορταστικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε στον Καλοφαγά :

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ