Το Primer Music Festival, ο νέος θεσμός που ήρθε για να μείνει, κάνει επίσημη πρώτη την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου. Τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής σε ένα event που θα γίνει viral. Μία γιορτή της μουσικής για όλους εμάς που αγαπάμε τον ρυθμό και την ελευθερία που γεννά η έκσταση του χορού. Ένα party που θα κρατήσει πολλές, πολλές ώρες!

Headliners του 1ου Primer Music Festival, o Lil Pump, ο πιο περιζήτητος νεαρός ράπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο superstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Steve Aoki, ο πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνης της Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και DJ JAUZ, το νέο «φαινόμενο» της dubstep και EDM, και ο DJ και παραγωγός Tujamo, του οποίου τα κομμάτια παίζονται σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και nightclub παγκοσμίως!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com διοργανωτής του φεστιβάλ είναι ο Νίκος Τζιούφας, ο οποίος ασχολείται με την προώθηση και διοργάνωση event. Έχει διοργανώσει πολλά γνωστά πάρτι στην Αθήνα όπως αυτό της Πρωτοχρονιάς που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental όπου έπαιξαν γνωστοί dj όπως οι Playmen.

New Year’s Eve Celebration ??

A post shared by Nick Tzioufas (@nicktzioufas) on

 

Ο λογαριασμός του Νίκου Τζιούφα στο instagram, απ’ όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες και για το event.

 

Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο PR manager διατηρεί εδώ και πολλούς μήνες δεσμό με την Κόνυ Μεταξά.

Το ζευγάρι συγκατοικεί και η Κόνυ δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real είχε δηλώσει: «Ναι, είμαι ερωτευμένη. Έχω βρει το άτομο που με κάνει να νιώθω σίγουρη για τα συναισθήματα μου. Αυτό που με έχει ενθουσιάσει σε αυτή τη σχέση είναι ότι ταυτόχρονα αισθάνομαι ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος»

Never thought my other half would be so out of proportion #tinypeople #largepeople #loveA post shared by kmetaxa (@kmetaxa) on

My Rock ??

A post shared by kmetaxa (@kmetaxa) on