Ministry Music Hall | Tο νούμερο ένα cafe bar της Σπάρτης

MINISTRY MUSIC HALL

Το Ministry Music Hall είναι το νούμερο ένα cafe bar της Σπάρτης, σε έναν σύγχρονο και ανακαινισμένο χώρο με πλούσια κοκτέιλ, καλή μουσική και ξεχωριστά events.

Φωτογραφία του χρήστη Ministry Music Hall.

Tο Ministry Music Hall δημιουργήθηκε το 1997. Εικοσιένα χρόνια ακριβώς μετά την κατασκευή του, ξανάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό με την ονομασία Ministry Music Hall. Από τότε έχει κερδίσει μία τεράστια φήμη και θεωρείται ανάμεσα στα καλύτερα cafe bar στην Ελλάδα, προσφέροντας μέχρι σήμερα 60 τόνους καφέ και φιλοξενώντας πάνω από 1000 events με εκλεκτούς και κορυφαίους djs απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Το Ministri Music Hall είναι ένα μέρος για όλα τα γούστα. Διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας καφέ, μοναδική και εκλεκτή κουζίνα, εφάνταστα κοκτέιλ και πεντανόστιμα γλυκά. Το ανακαινισμένο κατάστημα περιλαμβάνει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το “GARAGE”, όπως το αποκαλούν, για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, των μηχανοκίνητων αγώνων και όχι μόνο.

 

Το φιλικό περιβάλλον, το άψογο σέρβις και οι προσιτές τιμές φροντίζουν για την διασκέδαση και τη χαλάρωση σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 84, Σπάρτη

Ώρες λειτουργίας: 7:00 π.μ. – 4:00 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2731081288

Facebook: Ministry Music Hall

Site: http://www.ministrymusichall.gr

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ