Κομμωτήριο Τόνια στην Καλαμάτα… Ένας χώρος που φροντίζει για την ομορφιά σας

Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει να είναι πάντα όμορφη και περιποιημένη. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και η περιποίηση των άκρων αποτελούν βασικά στοιχεία της γυναικείας εμφάνισης και ομορφιάς.

Το Κομμωτήριο Τόνια – Coiffure Tonia λοιπόν και το εξειδικευμένο προσωπικό του σας παρέχει το καλύτερο γυναικείο κούρεμα και χτένισμα σε ένα ζεστό, φιλικό και μοντέρνο χώρο στην Καλαμάτα. Επίσης μετατρέπουν το χρώμα των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας τις πιο αξιόπιστες βαφές μαλλιών από τα καλύτερα υλικά και αναλαμβάνουν το μακιγιάζ σας, πάντα με τα καλύτερης ποιότητας καλλυντικά.

Και για όλες εσάς που θέλετε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας να μαγνητίσετε τα βλέμματα των καλεσμένων σας , το κομμωτήριο Τόνια δημιουργεί τα πιο όμορφα νυφικά χτενίσματα  με στυλ και φαντασία πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατισσών του.

Επίσης το κομμωτήριο Τόνια διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση άκρων από εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με τα καλύτερα και πιο φιλικά στο δέρμα υλικά.

Για να μην μένουν παραπονεμένοι όμως και οι άνδρες, μικροί και μεγάλοι, στο κομμωτήριο Τόνια θα βρείτε και ανδρικό, αλλά και παιδικό κούρεμα.  .

Κομμωτήριο Τόνια- Coiffure Tonia  στην Καλαμάτα,  Φαρών 200.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210-82281

E-mail: toniacoi@yahoo.com

Αναζητήστε το και στο Facebook: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΟΝΙΑ (COIFFURE TONIA) 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ