HONDA Zempilas στην Καλαμάτα… οι ειδικοί στους δύο τροχούς

O κόσμος των δύο τροχών είναι ένας κόσμος γοητευτικός, γεμάτος αδρεναλίνη. Βασικό όμως χαρακτηριστικό του κόσμου των δύο τροχών είναι η εξειδίκευση. Γι’ αυτό και οι λάτρεις των δύο τροχών ψάχνουν να βρουν εκείνη την μια μοτοσυκλέτα, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και τις ιδιαίτερες επιθυμίες τους, αναζητούν μοτοσυκλέτες που μπορούν να ταξιδέψουν τους αναβάτες τους στους προορισμούς της αρεσκείας τους, αλλά και να τους δώσουν τη χαρά της νίκης ενός πρωταθλήματος σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για όλους εκείνους που αναζητούν μηχανές φθηνές και ακριβές, αργές και γρήγορες, ελαφριές και βαριές, αλλά σίγουρα μηχανές αρίστης ποιότητας η επιλογή είναι μία… HONDA Zempilas. 

Ο Ιωάννης Ζεμπίλας είναι ο επίσημος έμπορος της Honda για το νομό Μεσσηνίας και ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής στις μοτοσυκλέτες Honda.

Επισκεφθείτε το κατάστημα για τις αγορές σας, τα service, τα ανταλλακτικά και  τα αξεσουάρ. Στο νέο διαμορφωμένο χώρο θα βρείτε τα ολοκαίνουρια μοντέλα σε μοτοσυκλέτες.

Φωτογραφία του χρήστη HONDA Zempilas.

Το κατάστημα προσφέρει μεγάλη ποικιλία των μηχανών Honda, κατηγορίες μοτοσυκλετών για κάθε δρόμο και κάθε γούστο, όπως  Scooters, Touring, Supersport κ.ά. στις καλύτερες τιμές.

Διεύθυνση: Κλαδά 16

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27210 96187

Ώρες λειτουργίας: 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ., 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Facebook: HONDA Zempilas

E-mail: honda@zempilas.gr

Site: http://WWW.ZEMPILAS.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ