Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Epsilon TV έχει σκοπό να κάνει δυναμικό come back τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και της μυθοπλασίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το κανάλι θα αλλάξει όνομα και ο νέος τίτλος θα ανακοινωθεί στα μέσα του καλοκαιριού.

Μετά την ένταξη της Κατερίνας Ζαρίφη στο δυναμικό του Epsilon, το κανάλι ανακοίνωσε τη συνεργασία τους με δυο καταξιωμένους σεναριογράφους με λαμπρή πορεία στη μυθοπλασία. Ο λόγος για τους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV εντάσσονται οι δυο καταξιωμένοι σεναριογράφοι, Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Με πολυετή παρουσία στο χώρο της τηλεόρασης και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, όπως μεταξύ άλλων, η 10η Εντολή, το Πενήντα –Πενήντα, τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το Ταμάμ, το συγγραφικό δίδυμο σε αποκλειστική συνεργασία με το Epsilon TV, έρχεται για να μας χαρίσει έντονες στιγμές. Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, ακόμα ένα δυνατό συγγραφικό δίδυμο έχει υπογράψει με το Epsilon TV και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα σειρά.

Σύντομα τα νεότερα…