ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Παρασκευή 4 Μαΐου η Γιαννα Τερζή μιλά στον Έμφασις 91.8 fm λίγο πριν την εμφάνιση της στην φετινή Eurovision

Η Γιάννα Τερζή με την ελληνική αποστολή έφτασαν στη Λισαβόνα την Κυριακή για τον φετινό διαγωνισμό της   Eurovision.. Από την σχετική ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας στο instagram φάνηκε το θετικό κλίμα που έχει η αποστολή της Ελλάδας με πάρα πολλά χαμόγελα να φωτίζουν τα πρόσωπα όλων των μελών.

Αποτέλεσμα εικόνας για η γιάννα τερζή στην λισαβόνα

Την Δευτέρα 30 Απριλίου η Γιάννα Τερζή ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή για να κάνει την πρώτη της πρόβα. Η ερμηνεία της , αλλά και η σκηνική της παρουσία-απλή και λιττή- απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Επέλεξε να φορέσει το ρούχο με το οποίο θα διαγωνιστεί , ένα μακρύ λευκό φόρεμα, με μακρυά ανοιχτά μανίκια, ενώ την εμφάνιση της συμπλήρωνε το εύρημα να βάψει το ένα της χέρι μπλέ, παραπέμποντας στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για η γιάννα τερζή στην λισαβόνα

Λίγο πριν τον ημιτελικό του διαγωνισμού, ο Έμφασις 91.8 fm εξασφάλισε μια μεγάλη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…. Την Παρασκευή λοιπόν στις 4 Μαΐου και ενώ οι πρόβες θα είναι στην τελική ευθεία ,  η αγαπημένη Γιάννα Τερζή θα βρεθεί καλεσμένη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη (10.00-13.00) για να μιλήσει για όλα.

Πως αισθάνεται λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό; Τι μηνύματα λαμβάνει από το κοινό για την δική μας συμμετοχή; Έχει άγχος που εκπροσωπεί την Ελλάδα; Έχει ξεχωρίσει κάποια τραγούδια από τις άλλες χώρες; Πως θα είναι η εμφάνιση της επί σκηνής; Με την Ελένη Φουρέιρα έχει συναντηθεί; Και πολλά ακόμα ερωτήματα. Σίγουρα η Άστρη Μαυρέα και ο Παναγιώτης Δραγκιώτης θα προσπαθήσουν να μάθουν όσο περισσότερα μπορούν και να μεταφέρουν στους ακροατές του Έμφασις 91.8 fm όλο το κλίμα μέσα από το κέντρο των εξελίξεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για η γιάννα τερζή στην λισαβόνα

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στον αγαπημένο σας σταθμό και ακούστε όλη την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ  συνέντευξη της Γιάννας Τερζή στον Έμφασις 91.8 από την Λισαβόνα , την Παρασκευή 4 Μαΐου, 10.00-13.00 λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ