
Aυτή είναι η 16χρονη κούκλα κόρη της Κατερίνας Παπακωστοπούλου
«Από την ημέρα που έγινα μαμά άλλαξε σημαντικά η ζωή μου, η Μαριλίτα έγινε η πρώτη μου προτεραιότητα. Έχω μάθει πως ό,τι και να μου συμβαίνει πρέπει να το ξεπερνάω και να προχωράω μπροστά για να είναι καλά το παιδί μου. Θέλω η κόρη μου να νιώθει όμορφα, να προοδεύσει και να κάνει ό,τι επιθυμεί στη ζωή της» δηλώνει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο People.
Πολλές φορές η Μαριλίτα ακολουθεί τη μαμά της στη δουλειά. «Συνήθως τα Σαββατοκύριακα την παίρνω μαζί μου στο κανάλι, εγώ εκφωνώ τα δελτία και η μικρή διαβάζει στο γραφείο μου. Όταν τελειώνω, πηγαίνουμε για φαγητό. Έχει συμβεί να έρθει μαζί μου η μικρή και σε επαγγελματικά ραντεβού. Πραγματικά, το παιδί μου έχει μεγάλη υπομονή» εξηγεί η τρυφερή μαμά. Η Κατερίνα έχει χωρίσει με τον μπαμπά της Μαριλίτας, ο οποίος, παρόλο που ζει μόνιμα στο Μεσολόγγι, είναι πολύ κοντά με την κόρη του.
Υπάρχει κάτι που την κουράζει στην καθημερινότητα; «Με κουράζει και με αγχώνει που τα κάνω όλα μόνη μου. Πολλές φορές θα ήθελα το βράδυ που επιστρέφω στο σπίτι να κάνω περισσότερα πράγματα με το παιδί, αλλά νυστάζω». Υπάρχει κάτι που η μαμά δεν θέλει να το μεταδώσει στο παιδί της; «Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, υποχόνδρια και λόγω των ιατρικών ρεπορτάζ που καλύπτω φοβάμαι τις ασθένειες. Τίποτα από αυτά τα τρία δεν θέλω να περάσει στο παιδί μου» λέει. Όσο για το τι απολαμβάνει η Μαριλίτα με τη μαμά της; «Τα ταξίδια! Οι δυο μας κάνουμε πολλά ταξίδια, για παράδειγμα το χειμώνα πηγαίναμε τακτικά στα Καλάβρυτα για σκι. Επίσης, μου αρέσει να τρώμε σούσι και να συζητάμε» προσθέτει χαριτωμένα η μικρή που δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα δημοσιογραφικά βήματα της μαμάς της.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.