Στο Τελωνείο Κήπων ο αντίπαλος του Ερντογάν, Μουχαρέμ Ιντζέ

Στο Τελωνείο Κήπων βρίσκεται αυτήν την ώρα ο αντίπαλος του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ, με τελικό προορισμό του την Κομοτηνή. Ο κος Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους της γείτονας χώρας που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη, ενώ θα ταξιδέψει μέχρι την Κομοτηνή συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας.  Ο ανθυποψήφιος του Ερντογάν, ο Μουχαρέμ Ιντζέ αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή σε μισή περίπου ώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, υποψήφιος των κεμαλιστών, του κόμματος που διεκδικεί μερικές… δεκάδες ελληνικά νησιά θα μιλήσει μπροστά στο κτίριο της αυτοαποκαλούμενης “τουρκικής νεολαίας”. Νωρίτερα θα κάνει μία σύντομη στάση στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Ο κ. Ιντζέ θα επισκεφτεί την Κομοτηνή και στη συνέχεια την Ξάνθη, ενώ έχει προγραμματιστεί ομιλία του στο προαύλιο του “Κέντρου Τουρκικής Νεολαίας.”

Εκεί θα γίνει ομιλία ανοιχτή στο κοινό, παρουσία μάλιστα δέκα βουλευτών που συνοδεύουν τον Τούρκο υποψήφιο, όπως και αυτοδιοικητικών από την γειτονική χώρα, προσκείμενων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ