Στην φυλακή οι γονείς από τη Λέρο που βίαζαν τα παιδιά τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν  οι γονείς από την Λέρο που βίαζαν τα παιδιά τους με την σύμφωνα γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Οι δύ ογονείς κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση της Κω και από ώρα σε ώρα αναμένεται να περάσουν και πάλι την πόρτα της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθούν. Με εντολή της ανακρίτριας ορίσθηκαν δύο δικηγόροι για την υπεράσπισή τους.

Βιασμούς και ξυλοδαρμούς μέχρι λιποθυμίας περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τα παιδιά- θύματα των τεράτων της Λέρου. Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες»: Με αυτές τις λέξεις περιγράφει την κατάσταση των παιδιών που κακοποιούσαν με κάθε τρόπο οι γονείς τους, τα τέρατα της Λέρου, ο δικηγόρος που ανέλαβε να τα εκπροσωπήσει. Μιλώντας στη Δημοτική τηλεόραση ο κ.Παναγιώτης Αβρίδης, που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών με εντολή των θείων τους επισήμανε ότι χρειάζονται περίθαλψη, καθώς «δεν πρόκειται ποτέ η ψυχή τους να ηρεμήσει. Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες…»

Ως συνηγόρους των γονέων ο εισαγγελέας όρισε με εντολή του τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλο και το μέλος Αντώνη Ζαμάγια.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ