Ιδιαίτερες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς η αδερφή του, Κατερίνα, παντρεύεται!

Η 31χρονη, που ζει μόνιμα στην Ολλανδία και εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρεί χρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Τράκα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso, ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, στη λίμνη Βουλιαγμένης. Τα προσκλητήρια έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται, ενώ επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να είναι κλειστός, με λίγους καλεσμένους και να μην πάρει δημοσιότητα.

Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος και τα αδέρφια του, η Κατερίνα και ο Παύλος, είναι τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. «Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν βγήκε ούτε μέχρι το περίπτερο. Πώς γίνεται να μην είμαστε δεμένοι, όταν ξέρουμε ότι οι γονείς μας έχουν περάσει αυτό το πράγμα, όταν ήμασταν τρία αδέλφια σε μία κοιλιά;», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People.

❤️?my man is my angel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aikaterini Argyrou (@aika_argyrou) στις