Σε ηλικία 69 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Margot Kidder, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Λόις Λέιν στις πρώτες ταινίες Superman, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον ιστότοπο ενός γραφείου τελετών στο Λίβινγκστον της Μοντάνα, όπου αναφέρεται πως η ηθοποιός πέθανε το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι της και επιβεβαιώθηκε με δήλωση του εκπροσώπου της στο CNN. Η αιτία θανάτου παραμένει, προς το παρόν, άγνωστη, ενώ ο εκπρόσωπός της αρκέστηκε να πει πως «έφυγε» τη στιγμή που κοιμόταν.

Γεννημένη στον Καναδά στις 17 Οκτωβρίου του 1948, η Kidder έπαιξε δίπλα στον Christopher Reeve (o οποίος πέθανε το 2004 όντας παραπληγικός μετά από ατύχημα με άλογο) στην πρώτη ταινία Superman και τα τρία sequels που ακολούθησαν, ενώ, μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στην παιδική σειρά R.L. Stine’s The Haunting Hour, για την οποία κέρδισε βραβείο Emmy.

Είχε παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές, ενώ έδινε «μάχη» με την διπολική διαταραχή, για την οποία είχε μιλήσει πολλές φορές ανοικτά. Μάλιστα, λόγω της ασθένειάς της, το 1996 έμεινε για λίγο άστεγη, ενώ είχε εξαφανιστεί για τέσσερις ημέρες και την εντόπισαν στην πίσω αυλή ενός άλλου σπιτιού και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.