Λαμία: Αυτοκτόνησε ο γιος πασίγνωστου γιατρού. Τον βρήκε η μητέρα του

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά και τον  θάνατο 29χρονου Λαμιώτη το σήμερα πρωί έξω από το σπίτι του στα Καλύβια Λαμίας.

Τον νεαρό βρήκε η ίδια του η μητέρα, απαγχονισμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο στο χώρο που βρίσκεται το μπάρμπεκιου του σπιτιού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά οικογένειας γιατρού που διαμένουν στην περιοχή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Τραγωδία στην Ρόδο: 29χρονη έδωσε τέλος στην ζωή της με περίστροφο

Τέλος στη ζωή της φέρεται να έδωσε 29χρονη από την Ρόδο λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές, η τραγωδία εξελίχθηκε με το υπηρεσιακό όπλο του φίλου της με τον οποίο διέμενε. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για αυτοκτονία καθώς η 29χρονη άφησε σημείωμα.

Για το γεγονός ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας Ρόδου διέταξε περαιτέρω έρευνα η όποια θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στη γιατρό που αυτοκτόνησε. Τραγική φιγούρα η μητέρα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ