Μία… εμμονή της, που απέκτησε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποκαλύπτει  σε συνέντευξή της η Αθηνά Μαξίμου και μας ξαφνιάζει.

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire, η ηθοποιός αναφέρει πως επιδιώκει να κρατά μία μικρή απόσταση από τα πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να ξέρεις μέχρι ποιο σημείο τα πράγματα σε αφορούν, ακόμα και στις σχέσεις με τους φίλους σου, αντί να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Δεν περιστρέφονται όλα γύρω μας! Χρειαζόμαστε την υγιή απόσταση για να κοιτάξουμε τα πράγματα πιο ουσιαστικά, πιο βαθιά».

Όταν την ρωτούν τι έχει αλλάξει στη ζωή της τώρα τελευταία, κάνει την αποκάλυψη! «Με έχει πιάσει μανία με το πλέξιμο! Όταν ήμουν μικρή πλέκανε οι δύο γιαγιάδες μου και με έμαθαν. Τώρα όμως με έπιασε κάτι να θέλω να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Η δουλειά που κάνουμε δεν έχει τίποτα απτό. Τι μένει από το θέατρο;», αναφέρει και συνεχίζει: «ήθελα να κάνω κάτι χειροπιαστό που να μου δίνει ισορροπία και έτσι άρχισα το πλέξιμο. Πλέκω παντού, στο σπίτι, στην πρόβα όταν παίζουν οι άλλοι… Ακούω και πλέκω ένα κασκόλ για την μητέρα μου, ένα μαύρο σάλι για μένα και ένα πιο λεπτό μωβ».