Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος έχει βρεθεί στο τιμόνι ενός show που προκαλεί αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, ακόμη και σχόλια καυστικά στο ίδιο του το κανάλι και on camera από παρουσιαστές πρώτης γραμμής. Ο ίδιος όμως φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπισθεί μέχρι τέλους την επιλογή του και το project που έχει αναλάβει δηλώνοντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά πως «Αυτοπροτάθηκα για την παρουσίαση του Game of Love. Στο παιχνίδι υπάρχει και σεξολόγος. Οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι έχουν δώσει όρκους. Όταν μπαίνουν είναι έτοιμοι για όλα, πρέπει να υποκριθούν. Είναι νέα παιδιά και το αίμα τους βράζει». Μιλά ακόμη και για τη σημασία του ρόλου του για τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, που συχνά τον συμβουλεύονται πώς να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση σαν πιο έμπειρο. «Για τα παιδιά είμαι ο μέντοράς τους. Με συμβουλεύονται».Μιλώντας και για τα νέα ειδύλλια που σχηματίζονται εντός του GOL λέει «Θα κλείσουν σπίτια και θα ανοίξουν καινούρια. Μερικά έχουν κλείσει ήδη».

Ακόμη, η συζήτηση πήγε και στο Power of Love, το ομοειδές προϊόν του ΣΚΑΙ, του οποίου την παρουσίαση είχε απορρίψει, εξηγώντας και το λόγο: «Δεν έχω μετανιώσει που απέρριψα την παρουσίαση του POL, δεν ήθελα να φύγω από τη χώρα μου και ειδικά για να πάω στη γειτονική». Καλούμενος να καταθέσει την άποψή του για τη Μαρία Μπακοδήμου σε αυτόν το ρόλο, λέει: «Η Μαρία είναι η Μαρία που γνωρίζουμε. Θα την ήθελα πιο πιπεράτη, να συμμετέχει περισσότερο. Είναι δειλή».

Κλείνοντας, παραδέχθηκε πως με την αγαπημένη του, την πανέμορφη ξανθιά που τον σύντροφό του Αννίτα, σχεδιάζουν να παντρευτούν και μάλιστα άμεσα.