Ο έρωτας θέλει θυσίες, σωστά; Και ο γάμος το ίδιο και σας έχουμε αποδείξεις αν σκέφτεστε και εσείς να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η επί χρόνια σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα παντρεύονται την πρώτη ημέρα του ερχόμενου Σεπτέμβρη, με το προσκλητήριο να έφτασε πρόσφατα υπό την πρωτότυπη μορφή ενός video. Όλα αυτά φανταζόμαστε πως τα γνωρίζατε ήδη, αλλά μόλις συνειδητοποιήσαμε και το μεγάλο βάρος όσων έχει αναλάβει η Χριστίνα με τις ετοιμασίες, ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο Σάκης δεν έχει δυνατότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του reality επιβίωσης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Με δεδομένα τα παραπάνω, έχουμε μία εικόνα των πιεστικών υποχρεώσεων όσων ανέλαβε μόνη της η Χριστίνα. Αν και θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένη πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, το άγχος και η ακριβείς διορίες που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες σίγουρα θα της προκαλούν κάποια κούραση. Δεν έχει άλλωστε μόνο τη μεγάλη μέρα να σκεφτεί, αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την ίδια να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για πολλές διαφημιστικές καμπάνιες.

Ανέβασε λοιπόν ένα Instagram Story όπου μοιράζεται με το κοινό της την ανάγκη της για πλήρη «αποχαύνωση» μπροστά από μία οθόνη παρακολουθώντας πολλά επεισόδια αγαπημένων της σειρών- γνωστό ως binge watching και αγαπημένη μέθοδο απόδρασης όλων μας. Πέραν αυτού όμως, έχει γενικότερα ανάγκη την αδράνεια για το μικρό έστω διάστημα της μίας ημέρας και την απόλαυση των αγαπημένων της snacks. Χριστίνα, και εμείς που δεν παντρευόμαστε είμαστε μαζί σου σε αυτό και θα δίναμε τα πάντα για μία ημέρα με junk food και σειρές στο Netflix.

mpompa