Με σεβασμό και στις δύο πλευρές γιατί εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και παρακάτω θα δείτε όσα είπαν οι δικηγόροι και των δύο γυναικών σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Σίγουρα σεν είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπουμε να καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες πρώην συνάδελφοι και μάλιστα καλλιτέχνες με σπουδαία πορεία -δίχως να δίνουν δικαιώματα. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως η οδός της δικαιοσύνης ήταν η μόνη λύση, με τις Πέμυ Ζούνη και Μπέσσυ Γιαννοπούλου να έχουν πλέον κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, η κάθε μία προς υπεράσπισή της.

Με αφορμή αυτό, βρέθηκαν σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Αποκαλυπτικά ο δικηγόρος της κυρίας Ζούνη, κύριος Θέμης Σοφός και η δικηγόρος της κυρίας Γιαννοπούλου, κυρία Τιτίκα Μουράτογλου. Ο κύριος Σοφός δήλωσε πως η πελάτισσά του «θα διατηρήσει τη σιωπή της γιατί έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη». Συνεχίζοντας είπε πως υπάρχουν αποδείξεις και γραπτά κείμενα που στοιχειοθετούν τα όσα ισχυρίζονται «το τεκμήριο της αθωότητος φυσικά είναι κανόνας της έννομης τάξης. Αν υπάρχει πόνος και θλίψη από την άλλη πλευρά, από την πλευρά της κυρίας Ζούνη υπάρχει οργή και οργή όχι μόνο για όσα ακούγονται, αλλά και για την έκθεση του ονόματός της. Σε συνάρτηση με περιστατικά τα οποία μόνο η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει- γιατί είδα και σε σελίδες εφημερίδας Κυριακάτικης, μεγάλης κυκλοφορίας να εκτίθενται περιστατικά τα οποία η κυρία Ζούνη προφανώς επιφυλάσσεται για την αξιολόγησή τους και τέλος, πρέπει να σας πω πως η κυρία Ζούνη είναι ένας άνθρωπος του πολιτισμού και της τέχνης. Επί δεκαετίες έχει υπηρετήσει τον πολιτισμό και την εθνική πολιτιστική κληρονομιά, την πολιτική έχει υπάρξει και βουλευτής να σας θυμίσω και δε θα προέβαινε μηδέποτε σε μία δικαστική ενέργεια χωρίς να έχει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται. Η εντιμότητά της είναι αδιαμφισβήτητες».

Εν συνεχεία, κλήθηκε να τοποθετηθεί η κυρία Μουράτογλου λέγοντας: «Όπως είπε και ο συνάδελφος μου, έχουμε και εμείς απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχουμε συλλέξει και εμείς τα στοιχεία μας και θεωρούμε πως αυτό το οποίο πιστεύουμε θα αποδειχθεί ακράδαντα. Η δημοσίευση στοιχείων από την πλευρά μας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το πρόσωπο της ηθοποιού το οποίο κίνησε το ενδιαφέρον».