Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ήταν από τα αγαπημένα μας ζευγάρια της διεθνούς showbiz- OK αγαπάμε και τη συμπαθέστατη Jennifer Aniston, αλλά οι Branjelina είναι ταυτισμένοι πλέον ο ένας με τον άλλον και αυτό δεν αλλάζει. Η αλήθεια είναι πως όταν ένα ζευγάρι έχει παιδιά, και μάλιστα ΤΟΣΑ παιδιά, ακόμη κι αν επιλέξει να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, δεν παύουν να είναι πάντα γονείς και αυτό θα τους ενώνει επ’ αόριστον: Η αγάπη τους για τα βιολογικά και υιοθετημένα παιδιά τους και η ανιδιοτελής προσφορά στο πρόσωπό τους.

Πέρα από αυτά όμως, υπάρχει κάτι ακόμη που κρατά τους δύο τους σε επαφή και εν μέρει τους δεσμεύει, ενώ το καλύτερο είναι πως εξ αιτίας αυτού είναι πιθανό να δούμε μία ακόμη επίσκεψή τους στη χώρα μας. Όσο ακόμη ήταν παντρεμένοι είχαν προχωρήσει και στη σύναψη επιχειρηματικής συμφωνίας, ξεκινώντας την παραγωγή του δικού τους κρασιού. Μάλιστα, τόπος παραγωγής του είναι το κτήμα Μιραβάλ όπου και είχε τελεστεί ο γάμος τους- καθόλου γούρι θα έλεγε κανείς, αλλά ας μην είμαστε προληπτικοί.

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες στις οποίες πωλείται αυτό το κρασί, σε επιλεγμένα καταστήματα οπότε δεν αποκλείεται να τους δούμε να καταφθάνουν και εδώ. Σύμφωνα με τον Τόμας, ένα στενό τους συνεργάτη «Το πρώην ζευγάρι θέλει να προωθήσει πιο πολύ το κρασί που παράγει, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν και στην Ελλάδα και στην Αθήνα για να μιλήσουν για το κρασί τους» . Για να δούμε…