Κι όμως το περιβόητο γυμνό άγαλμα του Donald Trump πωλήθηκε. Ο οίκος δημοπρασιών Julien ανακοίνωσε την πώλησή του για το ποσό των 28.000 δολαρίων στο Λος Άντζελες!

Ο άνθρωπος που έδωσε το συγκεκριμένο ποσό είναι γνωστή προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα παραφυσικά φαινόμενα. Το έργο αυτό που περιλαμβάνεται σε μια σειρά γυμνών αγαλμάτων του 45ου προέδρου των ΗΠΑ τα οποία είχε δημιουργήσει μια ομάδα αναρχικών της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, είναι μάλλον το μοναδικό που διασώζεται και δεν καταστράφηκε, κατασχέθηκε ή υπέστη βανδαλισμό.

Αυτή ήταν η τύχη που βρήκε τα υπόλοιπα τέσσερα γυμνά αγάλματα του Trump, που ανήκαν στη σειρά αυτή που έφερε τον τίτλο: «Ο αυτοκράτορας δεν έχει α….»

Τα γυμνά αυτά αγάλματα, στα οποία ο Trump απεικονίζεται χωρίς όρχεις, έκαναν την εμφάνισή τους τον Αύγουστο του 2016 σε δημόσιους χώρους του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο, της Νέας Υόρκης, του Σιάτλ και του Κλίβελαντ, την ώρα που η υποψηφιότητα του Trump προκαλούσε επιφυλακτικότητα αλλά και ενδιαφέρον πέραν των συνόρων των ΗΠΑ.

Μια γκαλερί του Χόλιγουντ, η La Luz de Jesus, είχε καταφέρει να περιέλθει στην κατοχή της το άγαλμα αυτό, προτού κατασχεθεί και καταστραφεί.

Ο αγοραστής, ο Ζακ Μπάγκανς, ερευνητής παραφυσικών φαινομένων και τηλεοπτική προσωπικότητα, σκοπεύει να εκθέσει το άγαλμα αυτό του Ντόναλντ Τραμπ στο μουσείο του στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου Julien.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ