Αν μας ρωτούσατε ποια είναι τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, θα είχαμε σίγουρα στη λίστα το συγκεκριμένο και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Για αυτό λοιπόν και ξαφνιαστήκαμε στις ειδήσεις των τελευταίων ημερών που τους θέλουν στα πρώθυρα του διαζυγίου. Ο λόγος γίνεται για τη reality star και το ράπερ σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Kim Kardashian και Kanye West. Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό φαίνεται να μην είναι 100% στα λογικά του με τη συμπεριφορά του να προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την  κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Η Kim από την πλευρά της φαίνεται πως προσπάθησε να τον υποστηρίξει και να σταθεί στο πλάι του σαν υπομονετική και πιστή σύντροφος ζωής, αλλά τα περιθώρια υπομονής της εξαντλήθηκαν.

Τελευταία, ανεβάζει περίεργα tweets με διφορούμενα νοήματα, που οι fans της δε μπορούν να εξηγήσουν. Τα πράγματα φαίνονται ακόμη πιο σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς και την ιατρική άποψη ενός ειδικού για τον Kanye West, που ισχυρίστηκε πρόσφατα πως τα προβλήματά του είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, εξομολογήθηκε πρόσφατα στοπεριοδικό Life&Style: «Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια».

Tο ίδιο περιοδικό είχε στο εξώφυλλό του ως πρώτο θέμα το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, με αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας των τελευταίων παράλογων συμπεριφορών του Kanye. Όπως είναι λογικό, το sex symbol Kim Kardashian έχει απευδήσει με τα ανεξήγητα αυτά ξεσπάσματα και δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη θα μπορέσει να τα ανεχτεί. Βρίσκεται πια θα λέγαμε σε απόγνωση, ενώ το μόνο που φαίνεται να την απασχολεί πλέον είναι να απαλλαγεί από αυτές τις συνθήκες ζωής. Τι λέει η μητέρα της όμως, που έχει και χρέη manager για τις 5 κόρες της- και είναι ο εγκέφαλος της διασημότητας και της επιτυχίας του reality Keeping up with the Kardashians; H Kris λοιπόν, τη συμβουλεύει να φανεί δυνατή και να κάνει λίγη υπομονή ακόμη για χάρη της οικογένειας και των παιδιών της.