Η μαμά Έφη έχει μεγαλώσει δύο κορίτσια Ολυμπιονίκες, την Κλέλια και την Άννη Πανταζή, και έχει σταθεί βράχος δίπλα τους. «Στα 13 μου έπρεπε να πάρω την πιο σημαντική απόφαση της ζωής μου, αν θα συνεχίσω τη ρυθμική ή όχι. Επιλέχτηκα ως πρωταθλήτρια του ατομικού κι έπρεπε να προπονούμαι στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί ήταν το κλιμάκιο της Εθνικής. Εκείνη τη χρονική περίοδο η αδελφή μου, η Κλέλια, έκανε προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και εγώ αναγκαστικά αποχωρίστηκα την οικογένεια μου για να συνεχίσω τη ρυθμική. Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες και ένιωθα έντονα την έλλειψη της μαμάς μου, για αυτό μιλούσαμε συνεχώς στα τηλέφωνα. Η μαμά είναι το στήριγμά μας, θα μπει μπροστά για εμάς» δηλώνει η Άννη στο People.

Τη μητέρα της τη συμβουλεύεται σε κάθε βήμα. «Μοιράζομαι τα πάντα μαζί της, γιατί εκεί που πρέπει είναι αυστηρή και εκεί που χρειάζεται θα σε πάρει μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι πολύ δίκαιη, έχει επιχειρήματα για όλα και δεν φέρεται διαφορετικά στην καθεμιά μας. Φυσικά, η μαμά μάς συμβουλεύει πώς να κρατάμε το σπιτικό μας. Δεν ανακατεύεται στα προσωπικά μας θέματα, αλλά αν έχουμε ένα πρόβλημα, θα το συζητήσουμε μαζί της και θα μας πει απλά τη γνώμη της» λέει η αθλήτρια.

Η Άννη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε ένα όμορφο αρχοντικό και η δραστήρια μαμά φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες. «Εκείνη μας έφτιαξε τις μπομπονιέρες, μάλιστα θέλει να τις ξαναφτιάξει όταν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο» λέει γελώντας.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.