Το μεγαλύτερο event ομορφιάς στην Καλαμάτα | STAR Eλληνική Ομορφιά 2018

Η Καλαμάτα όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνμιστήσει και αυτό το καλοκαίρι με τα μεγαλύτερα event να υλοποιούνται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα!

Ο διαγωνισμός “Star Ελληνική Ομορφιά” επανέρχεται  τον προσεχή Ιούνιο και η Νότιος Ελλάδα θα λικνιστεί στο ρυθμό του που θα πραγματοποιηθεί στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Ο λόγος για τα “Star-Miss-Miss Young Νοτίου Ελλάδας”Ενός διαγωνισμού, που είναι υπό τη “σκέπη” δύο διοργανωτών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα καλλιστεία στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Των Νίκου Μπάμπαλη και Τάκη Παπαπαναγιώτου.


Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Best TV, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν μία βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά και πολλές εκπλήξεις.

Και το τέλος της βραδιάς, στην οποία θα “παρελάσουν” οι πιο ωραίες της Νοτίου Ελλάδας, θα αναδείξει εκείνες που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο Διαγωνισμό Ομορφιάς που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβρη στην Αθήνα.

(η παραπάνω φωτογραφία είναι από την τελευταία διοργάνωση)

Τα “Πανελλήνια Καλλιστεία”…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτή η διοργάνωση αναμένεται να είναι η κορυφαία όλων όσων έχουν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια με πολλές εκπλήξεις τόσο για τις διαγωνιζόμενες όσο και για τον κόσμο που θα συμμετάσχει!

Σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των καλλιστείων από την υπέυθυνη ομάδα!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : www.starellinikiomorfia.gr

 

Στην υποστήριξη θα είναι και αγαπημένα σας μέσα Έμφασις 91.8 – Life fm 88 – Entermessinia.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ