Το 2ο COSMOS SALES FESTIVAL, είναι γεγονός!!! | 5 και 6 Μαΐου στο COSMOS OUTLET στην Νέα Είσοδο.

Το 2ο COSMOS SALES FESTIVAL, είναι γεγονός!!! Tα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας υπόσχονται σε όλους 2 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ με πολλές δράσεις ,εκδηλώσεις και μεγάλες προσφορές σε όλα τα είδη αθλητικής ένδυσης και υπόδησης.

Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαΐου στο COSMOS OUTLET, στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας το διήμερο εκπτώσεων που γίνεται θεσμός, επιστρέφει!! 

Για 2 μέρες, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.. επώνυμα brands σε προσφορές που αγγίζουν το 50, 60 και 70%! , αγώνες BASKET,  3 on 3, ιππασία, διαγωνισμοί,  δώρα, βραβεύσεις, kids Survivor, κυνήγι θησαυρού, δραστηριότητες για όλους και live dj set που θα  δίνουν το ρυθμό προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία shopping!

Βρείτε και εσείς όλα τα αγαπημένα αθλητικά brands για ρούχα, αξεσουάρ, παιδικά, αθλητικά, προϊόντα τεχνολογίας και πολλά ακόμα, σε προσφορές που αγγίζουν το 70%!

Το 2ο COSMOS SALE SFESTIVAL στηρίζουν :

* Οι Ακαδημίες Μπάσκετ

  • KALAMATA BC
  • MESSINI BC
  • ΓΑΕ Τριφυλίας ¨ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ¨
  • Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Οι αθλητές των ακαδημιών ενώνουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 2ου COSMOS SALES FESTIVAL, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.
Στόχος του φεστιβάλ είναι μεταξύ άλλων, η προώθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε νεαρές ηλικίες και η καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι.

* Φίλλιπος Ένωση Πελοποννήσου

* Γ.Σ. AΚΡΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Απολαύστε τη βόλτα σας με άνεση σε ένα φωτεινό και γεμάτο δράσεις διήμερο και προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για να ανανεώσετε το στυλ και τη διάθεση σας για το φετινό καλοκαίρι. Τα COSMOS Καλαμάτας σας περιμένουν στην Νέα Είσοδο με αμέτρητες επιλογές και εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%, σε πάνω απο 80 κορυφαία επώνυμα αθλητικά brands!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Έλα και εσύ στο μεγαλύτερο party εκπτώσεων και διασκέδασης Σαββατοκύριακο, 5 & 6 Μαϊου, στο COSMOS OUTLET! Σούπερ εκπτώσεις στο 2ο COSMOS Sales FESTIVAL   Μην τις χάσετε… 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Είστε έτοιμοι;

2ο COSMOS Sales FESTIVAL … Βάλε καλάθι και βγες κερδισμένος!

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fm ,  Life fm 88  και Entermessinia 

Παρακολουθήστε  το βίντεο για το 2ο COSMOS Sales FESTIVAL

Φωτογραφίες 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ