Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξανά στο Survivor; Κι όμως όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές έδωσαν ξανά τα χέρια και σύντομα θα δούμε τον Σκιαθίτη παίκτη πίσω στον τόπο του «εγκλήματος».

Το protothema.gr αναφέρει πως όπως συμβαίνει στο τουρκικό reality, οι νικητές του επιστρέφουν για νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι ο Ντάνος πετάει για Καραϊβική αμέσως μετά το Πάσχα.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος, αναφέρουν πως την μεγάλη επιστροφή του περσινού νικητή θα την απολαύσουμε στους δέκτες μας την Κυριακή του Θωμά χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό, μέχρι αυτήν την ώρα, πώς ακριβώς θα ενταχθεί στο φετινό Survivor.

O Acun Ilicali, περίπου τρείς μήνες μετά τη φετινή έναρξη του παιχνιδιού, φιλοδοξεί με την είσοδο του Ντάνου να αυξήσει τα νούμερα της τηλεθέασης και να αναπτερώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής του σήριαλ «Τατουάζ» στον Alpha και ήδη έχουν αρχίσει να εργάζονται πυρετωδώς πάνω στο σενάριο για να… καλύψουν την απουσία του για όσο χρειαστεί να απουσιάζει.