Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων – Ομιλία από το Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων Παπαδάκος Φυσική & Χημεία

Το Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων “ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ” διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η εκδήλωση είναι διήμερη και αποτελείται από δύο μέρη:

Μέρος 1ο: ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 8 το πρωί, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Pharae Palace, θα διεξαχθούν εξετάσεις στο μάθημα της Φυσικής και της Χημείας στα πρότυπα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σκοπός δεν είναι τόσο η αξιολόγηση των μαθητών, αλλά το να ζήσουν οι υποψήφιοι τις πραγματικές συνθήκες της εξέτασης και να μπουν στην διαδικασία των πανελλαδικών προετοιμασμένοι.

Οι μαθητές που επιθυμούν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο στις 8.00. Η εξέταση θα ξεκινήσει στις 8.30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.30

Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού ο κύριος Παπαδάκος αποφάσισε να ανοίξει τις εξετάσεις και για τους μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, οι οποίοι μπορούν επίσης να διαγωνισθούν σε εξετάσεις προσομοίωσης στην ύλη τους.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!!! Απλά καλό είναι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να έχουν επικοινωνήσει με τους υπευθύνους για να δηλώσουν συμμετοχή.

Μέρος 2ο: ΟΜΙΛΙΑ

Την Κυριακή 22 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, πάλι στο ξενοδοχείο Pharae Palace, θα ακολουθήσει ομιλία, όπου έμπειροι και γνωστή καθηγητές – Βαθμολογητές – Συγγραφείς Σχολικών Βοηθημάτων θα κάνουν την επίλυση των θεμάτων στα πρότυπα του υπουργείου, θα εξηγήσουν τον τρόπο που βαθμολογούνται τα γραπτά των πανελλαδικών και θα δώσουν συμβουλές στα παιδιά για το πως θα πρέπει να διαχειριστούν το γραπτό τους ώστε να μην χάσουν μόρια που τους ανήκουν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και απευθύνεται σε μαθητές και γονείς όλων των τάξεων του λυκείου. 

Υποστήριξη :  Έμφασις 91,8 fm , Life fm 88 και Entermessinia

Ο κύριος Παπαδάκος ήταν καλεσμένος σήμερα στον Έμφασις 91.8 fm, όπου μίλησε για την εκδήλωση.

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Mittwoch, 18. April 2018

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ