ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει τις δικές σου ανάγκες  στο προσκήνιο με επιτακτικό τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ακριβώς αυτές οι ανάγκες μπορούν να γίνουν αιτία για καυγάδες με τους άλλους  καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο να τις επικοινωνήσεις και τελικά να παρεξηγηθείς. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας και επίδειξης δύναμης που σίγουρα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα είσαι απόλυτος/η και ενδεχομένως απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως αυτός είναι ο λάθος τρόπος για να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε προσοχή καθώς η προσέγγισή σου σε αυτόν/ην που σου αρέσει μπορεί να  φανεί επιθετική.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις που κάνεις τις τελευταίες ημέρες δεν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αλλά θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό καθώς θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο πιθανό σενάριο για κάθε θέμα που σου έρχεται στο μυαλό. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά βιαστικός/η και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα κατά τις μετακινήσεις σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Θα εξαρτηθεί αν πάρουν διαστάσεις από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς.

Σήμερα οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές με τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο σου καθώς θα γίνει αφορμή για να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παίξεις με “κρυμμένα χαρτιά” προκειμένου να κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις γιατί πολύ γρήγορα μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι το περιβάλλον στο οποίο θα αισθάνεσαι πολύ άνετα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό σου υπενθυμίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι για την ψυχολογία σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει για λίγο το καλό κλίμα και να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας κυρίως για θέματα που σε είχαν πειράξει αλλά δεν τα είχες πει μέχρι τώρα. Σκέψου αν θα αλλάξεις κάτι διαφορετικά μην μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις να τα  αναμοχλεύεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς στους άλλους με κάθε κόστος και αυτό είναι κάτι που θα κοστίσει  ακριβά.

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που δεν προέρχεται από το ταίρι σου, διαφορετικά είναι πιθανό να την πληρώσει εκείνο για όποιον σε έχει εκνευρίσει σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση στο φιλικό σου περίγυρο για αυτό καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι στη δίνη επαγγελματικών ζητημάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτά καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει θέματα καριέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα φέρει στο μυαλό σου σενάρια εκδίκησης για κάποιον που σε πείραξε! Καλό θα ήταν να μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε τέτοιου είδους σκέψεις αλλά να τη διοχετεύσεις σε κάτι που σε παθιάζει!

Σήμερα το ταίρι σου θα έχει τις ενστάσεις του σχετικά με ένα δικό σου ζήτημα και καλό είναι να βάλεις τα όριά σου χωρίς όμως να τσακωθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες καθώς  θα είσαι αρκετά ανυπόμονος/η και απόλυτος/η με αυτά που ζητάς!

ΛΕΩΝ

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει οτιδήποτε σου είναι άγνωστο και είναι μακριά από τα δικά σου ενδιαφέροντα καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου χαρίσει μία εξερευνητική διάθεση και όρεξη για αλλαγές! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει αρκετές υποχρεώσεις και δεν θα σε αφήσει να “εξερευνήσεις” με την ησυχία σου οτιδήποτε και οποιονδήποτε θέλεις. Τα θέλω σου μπορεί να γίνουν αιτία για εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω πιθανόν να σε πεισμώσει ιδιαίτερα αν συναντήσεις ανθρώπους που δεν έχετε τις ίδιες απόψεις!

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία βόλτα ή ασχοληθείτε με κάτι που επιθυμείτε, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να το επιθυμείτε και οι δύο και όχι να το/την τραβήξεις με το ζόρι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί τακτ και όχι βιαστικές κινήσεις που δεν θα τη βοηθήσουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου δημιουργώντας σου εσωτερική αναστάτωση και ένα αίσθημα ανασφάλειας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσει να σε ρωτάει τι έχεις και να του απαντάς “τίποτα”. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η και αν δεν προσπαθήσεις να το διαχειριστείς σίγουρα θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου όχι γιατί εκείνος/η θα σου έχει κάνει κάτι αλλά γιατί εσύ έχεις τόση ένταση που πρέπει κάπου να την εξωτερικεύσεις. Μια καλή ιδέα είναι να την εξωτερικεύσεις εντός κρεβατοκάμαρας ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην έχεις απαιτήσεις από κάποιον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και δεν έχει ξεκινήσει κάτι επίσημα μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να σε “ταλαιπωρούν” και σήμερα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν μονοπωλήσει αρκετό από το χρόνο σου και το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι φρόνιμος/η καθώς θα υπάρξει μία  ψυχρή -και ενίοτε πολεμική- ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει  αρχηγικές τάσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Πρόσεξε καθώς αυτό θα ταράξει τις ισορροπίες για αυτό προσπάθησε να το κατεβάσεις ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα οι στενές επαφές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς και εσύ και ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να ψάχνεστε για καυγά! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις για αυτό άφησέ τες καλύτερα ή πλησίασε με προσοχή και χωρίς τυμπανοκρουσίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα, οι δουλειές της και τα δύσκολα ωράρια στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο όλες τις υποχρεώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα κουραστείς αρκετά για αυτό καλό θα ήταν να εφοδιαστείς με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή έστω να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς μετά από την απαιτητική μέρα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία διαφωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον ή με κάποιον άνθρωπο του στενού σου περιβάλλοντος την οποία θα πάρεις πολύ σοβαρά σοβαρότερα από ότι πρέπει.

Η ενασχόληση με τον/τη σύντροφό σου -αν σου δοθεί η ευκαιρία και ο χρόνος- θα είναι ιδανική για να μπορέσεις να αποφορτιστείς αρκεί να μην ξεκινήσεις να συζητάς και με εκείνον/η για τις υποχρεώσεις της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ζορίσει λίγο παραπάνω από αυτό που περιμένεις αλλά είναι ένα καλό τεστ που θα σου δείξει εάν τη θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί, να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου ή να δεις τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και ζητήματα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά θα εξαρτηθεί από εσένα αν αυτά πάρουν μεγάλες διαστάσεις .Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει κτητική διάθεση και θα σε κάνει να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Προσπάθησε να μην  παρασυρθείς από αυτό και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μόνο σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί.

Ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα μπορέσει να σου χαρίσει στιγμές χαράς σήμερα για αυτό μη ξεκινάς να βρεις ψεγάδια είτε σε εκείνον/η είτε στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με πάθος σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πώς θα έχει διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συζήτηση που θα κάνεις με τους δικούς σου μπορεί να εξελιχθεί σε διαφωνία καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό ευνοεί τέτοιου είδους “αναταράξεις”. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα έχεις μία τάση να το παρακάνεις σήμερα και να κινείσαι στα όρια, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μην είναι εύκολα αποδεκτή από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους δικούς σου ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο δεύτερο μισό της μέρας καθώς το άλλο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου, δεν θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις λάθος ενέργειες σου με αποτέλεσμα να γίνεις περισσότερο εριστικός/η.

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις προς τον/τη σύντροφό σου καθώς θα κρύβουν ένταση που θα γίνει αντιληπτή από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις κινήσεις προς αυτή που θα σε εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σήμερα θα φέρει αρκετό κόσμο δίπλα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό ευνοεί τις συναντήσεις και την επικοινωνία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει γεγονότα που έχουν περάσει αλλά εσύ δεν τα έχεις ξεχάσει με αποτέλεσμα να τα βάλεις με αυτούς που τα προκάλεσαν ακόμα και ετεροχρονισμένα. Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα εντείνει την “πολεμοχαρή” σου διάθεση και την ανάγκη σου να υπερισχύσεις έναντι των άλλων. Καλό θα ήταν να μη ψάχνεις αφορμές να δημιουργήσεις εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Ένα θέμα που αφορά άλλους μπορεί να γίνει αιτία για να συγκρουστείς με το ταίρι σου για αυτό καλό θα ήταν να ασχοληθείτε μόνο με ζητήματα που αφορούν εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει αναταραχή και καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις μέχρι να δεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί ανασφάλεια, με αποτέλεσμα η προσοχή σου να στρέφεται αποκλειστικά και μόνο σε υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα στις φιλικές σου σχέσεις αλλά αν θα πάρει διαστάσεις θα εξαρτηθεί από το δικό σου τρόπο προσέγγισης. Το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει άλλο ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η. Ενδέχεται η συμπεριφορά σου και η ειρωνική σου διάθεση μπορεί να οξύνει ακόμα περισσότερο τα πνεύματα αντί να τα ηρεμήσει.

Σήμερα το ταίρι σου ενδέχεται να ακούσει τα παράπονά σου ακόμα και αν δεν ευθύνεται εκείνο σε κάτι όμως υπάρχει ο κίνδυνος να του περάσεις τον εκνευρισμό σου και να μην του φερθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με αυτόν που θέλεις καθώς ο τρόπος σου μπορεί να εγείρει θέματα ακόμα δεν ξεκινήσατε!

πηγή: e-zwdia.gr