Eπίσκεψη Γιώτας Κοζομπόλη στην Κυπαρισσία: Δεν ξεχνάμε την ιστορική Τριφυλία και ακούμε προσεκτικά την τοπική κοινωνία

Την βεβαιότητα ότι θα είναι κοντά στα προβλήματα της Τριφυλίας και Μεσσηνίας εξέφρασε σε σύντομη δήλωσή της στο περιθώριο των εθιμοτυπικών επισκέψεών της στην Κυπαρισσία, η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, η οποία μιλώντας στο kyparissianews.com δήλωσε ότι “είμαστε παρών να ακούμε την φωνή της κοινωνίας και τα προβλήματά της”.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μάλιστα στο πρόσφατο Αναπτυξιακό συνέδριο η βουλευτής έθεσε τους στόχους για την περιοχή αναφέροντας ότι: ” Στη Μεσσηνία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν, ο αγροτικός και ο τουριστικός τομέας. Επομένως ο σχεδιασμός επιβάλλεται να είναι τέτοιος, που θα υπηρετήσει τους δύο αυτούς τομείς. Η πρόσφατη ολοκλήρωση των οδικών αξόνων συμβάλει στην ανάπτυξη και των δύο παραπάνω τομέων. Όπως συμβάλει επίσης και η βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού, συμπεριλαμβανομένου του δρόμου Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και του άξονα Καλό Νερό- Τσακώνα, οι δομές υγείας όλων των βαθμίδων, σχολικές-εκπαιδευτικές μονάδες, η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, κ.ά.”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

Σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις που έγιναν η κυβερνητική βουλευτής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Κρυοβρυσανάκη, λίγο αργότερα στο Δικαστικό Μέγαρο με εκπροσώπους του νομικού κόσμου της περιοχής όπου διακρίναμε μεταξύ άλλων τον νυν πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Θανάση Πετρόπουλο, τον πρώην πρόεδρο Αιμιλιανό Σεκλό, συζητώντας σε εγκάρδιο κλίμα.

Αργότερα η βουλευτής συνομίλησε με αρκετό κόσμο, παρουσία μάλιστα της επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Τριφυλίας Γιάννας Μαραβελή, του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Μπασάκου,  ενώ ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή ακούγοντας το παλμό της κοινωνίας, αλλά και την θετική εικόνα που παρουσιάζει το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ