Coffee Berry στην Καλαμάτα… Ένα μέρος για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο.

Τα Coffee Berry είναι το μέλλον στα καταστήματα Λιανικής Πώλησης Καφέ και συναφών ειδών. Ένας συνδυασμός μοναδικής εμπειρίας καφέ με την φιλοσοφία του 3ου Κύματος καφέ από την μια και γλυκών αλλά και αλμυρών γευστικών προτάσεων από την άλλη. Κρύβει μέσα του την τεχνογνωσία και την εμπειρία κορυφαίας εταιρείας στον χώρο του καφέ, χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες γνώσεις της , έχοντας σχεδιάσει ένα μοναδικό Concept, βασισμένο τις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

Φωτογραφία του χρήστη Coffee Berry Kalamata.

Τώρα η Καλαμάτα απέκτησε το δικό της κατάστημα Coffee Berry ΝΕΔΟΝΤΟΣ 75 , σε έναν ζεστό, μοντέρνο και πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο , όπου το προσωπικό και οι υπεύθυνοι περιμένουν να μας εξυπηρετήσουν πάντα με ένα χαμόγελο.

Στο Κατάστημα της Καλαμάτας  θα βρείτε μεγάλες ποικιλίες σε τσάι, ροφήματα ζεστά και κρύα, ολόφρεσκους χυμούς, καθώς και ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, γευστικά σφολιατοειδή, χειροποίητες μπάρες δημητριακών , γλυκά και αλμυρά σνακ, σαλάτες και μπακέτες.  

 

Ειδικά για τους λάτρεις του καφέ στο κατάστημα Coffee berry στην Καλαμάτα , όπως σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, εκτός από τους γνωστούς καφέδες ,μπορείτε να βρείτε συσκευασίες με αλεσμένο καφέ από πάρα πολλές περιοχές του κόσμου, ιδιαίτερα αρωματικά χαρμάνια  ,  να επιλέξετε ειδικά για τους καφέδες φίλτρου την διαδικασία παρασκευής, ενώ  διατίθενται  και τρία αποκλειστικά χαρμάνια καφέ espresso, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς εραστές του καφέ.

  • Premium: ένα μοναδικό Blend ανώτερης ποιότητας. Καφές αρωματικός ισορροπημένος με γλυκά χαρακτηριστικά.
  • Elegant : Ένα ιδιαίτερο χαρμάνι 100% καφέ Arabica με έντονα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαρκεί όλη μέρα.
  • Flavor : Ένα χαρμάνι με περισσότερη καφείνη και συνδυασμό καφέ Arabica – Robusta

Φωτογραφία του χρήστη Coffee Berry Kalamata.

Coffee Βerry στην Καλαμάτα , Νέδοντος 75

Τηλέφωνο επικοινωνίας  2721 40171

Βρείτε το κατάστημα της Καλαμάτας και στο Facebook γράφοντας  Coffee Berry Kalamata

Ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε … Γιατί στα Coffee Berry ο καφές είναι τέχνη.

Απολαύστε τι μπορείτε να βρείτε στα Coffee Berry Καλαμάτας :

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ