Cafe Bistro … το νέο στέκι στο κέντρο της Καλαμάτας

Ένα νέο στέκι άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Καλαμάτας και περιμένει όλους τους λάτρεις του καφέ να το επισκεφθούν.

Το Cafe Bistro  μας προσκαλεί να απολαύσουμε εκλεκτής ποιότητας καφέ, κρύα και ζεστά ροφήματα, σνάκς , αλμυρά και γλυκά σφολιατοειδή και πολλές Vegan επιλογές, όπως Freddo Cappuccino με φυτικό αφρόγαλα, την Vegan μπαγκέτα αποτελούμενη από φυτικό τυρί,μαρούλι,τομάτα,αγγούρι και Sause καθώς επίσης και φλογέρα με σάλτσα πομοντόρο και λαχανικά ή την γλυκιά σφολιάτα μας γεμιστή με σοκολάτα Υγείας.

Οι λάτρεις του καφέ στο Cafe Bistro θα βρουν τον δικό μας ντόπιο καφέ “ΣΠΙΝΟΣ” ,αφού από αυτή την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λευκή και Γιώργος Σπίνος , αλλά και τον αγαπημένο Premium quality espresso Tre_gatti.

Το Cafe Bistro είναι ένα μαγαζί με σημαντική ιστορία. Ξεκίνησε υπό την επωνυμία “Captain Cook” και μάλιστα η σημερινή ιδιοκτήτρια του εργαζόταν εκεί στο πλευρό του τότε ιδιοκτήτη, αγαπημένου φίλου και καταξιωμένο σεφ Γιάννη Τσιλίκου.

Αποφάσισε λοιπόν να συνεχίσει το ταξίδι του Captain Cook με έναν νέο διακριτικό τίτλο έχοντας στην παρέα της τον αδερφό της  και τον άντρα της Chef Γιώργο Φραγκιουδάκη,  που επιλέγει και επιμελείται τις φρέσκες μπαγκέτες και τα σφολιατοειδή του Cafe Bistro!

 

Cafe Bistro στην Καλαμάτα , Νέδοντος 64.

Τηλέφωνο: 27214-01439

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο : 7:30-14:30 & 17:00-21:30

 

Μια βόλτα από το Cafe Bistro 64 θα σας πείσει οτι είναι το νέο στέκι του καφέ και όχι μόνο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ